lostyazilim
tr.link

Wmaraci adsense geliri ?

32 Mesajlar 5.733 Okunma
lstbozum
tr.link

07ibrahim07 07ibrahim07 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

Sezai adlı üyeden alıntı

***'dan hisse falan satılmadığını hepinizin kandırıldığınızı biliyor muydun? :)

Sanmıyorum 800milyara %50 hisse verildiğini falan o kadarda değildir.

wmaraci
reklam

Plain Plain Freelancer Kullanıcı
  • Üyelik 31.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 799
  • Beğeniler 64 / 241
  • Ticaret 42, (%100)

Sezai adlı üyeden alıntı

Fazla atmayın isterseniz :) O alanın aylık reklam ücreti 2binTL'den fazla olamayacağı gibi ***'un aylık max geliri 15binTL'dir. Ayrıca sanıldığı gibi öyle milyonlarca hiti yok.

Konumuza dönecek olursak. Bir arkadaş 500TL'lik sunucu masrafından bahsetmiş. Arkadaşlar adminlerimiz önceden başka bir konuda wmaracının 4 adet sunucuda barındığını söylemişlerdi. Hatta özelliklerini de paylaşmışlardı. O sunucuların minimum aylık maliyeti 2binTL civarındadır bence. Yani wmaracı diğerleri gibi basit bir site değil. Dolayısıyla maliyetleri de çok fazla.

Hocam tabi ki masrafı o dur ancak işe sponsorlar girince fiyat düşüyor. Mesela "WMAraci bizim sunucularımızda barınıyor." referansı ile kaç bin kişi getirilir.

Örneğin ***'dan Radore Hosting'e o kadar çok müşteri gidiyor ki. Hatta radore hosting nasıl bilirsiniz konularında yazılan klasik cevap "*** orada barınıyor daha fazla söze gerek var mı?"

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)

deadhero adlı üyeden alıntı

Hocam tabi ki masrafı o dur ancak işe sponsorlar girince fiyat düşüyor. Mesela "WMAraci bizim sunucularımızda barınıyor." referansı ile kaç bin kişi getirilir.

Örneğin ***'dan Radore Hosting'e o kadar çok müşteri gidiyor ki. Hatta radore hosting nasıl bilirsiniz konularında yazılan klasik cevap "*** orada barınıyor daha fazla söze gerek var mı?"

Arkadaşa katılıyorum sitenin sağ alt köşesine bakarsanız Cesur.net te barındırıldığı yazıyor yani ben inceleyip hizmet almaya niyetlenmiştim

Yilmazs Yilmazs Eski Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 12 / 112
  • Ticaret 0, (%0)

deadhero adlı üyeden alıntı

Evet daha fazla söze gerek yok. Aylarca süren sürekli kapanmalar, yedek almamalar vs radore'un hem kalitesini hem güvenini göstermiş oldu :D

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

Arkadaşa katılıyorum sitenin sağ alt köşesine bakarsanız Cesur.net te barındırıldığı yazıyor yani ben inceleyip hizmet almaya niyetlenmiştim

Aynen bende wmaracı'ndan sonra tanıdım. Ama cesur.net'i araştırırdıktan sonra radore ile kıyaslamaya bile lüzum olmadığını, radore'un cesur.net'in yanında yeni yetme basit bir hosting firması olduğunu gördüm.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 27.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek IT Manager
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** D**
  • Mesajlar 953
  • Beğeniler 0 / 218
  • Ticaret 23, (%96)
Wmaracı'nı kaldırdığına göre cesur netin kalitesi tartışılmaz.

Xin Xin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 203
  • Beğeniler 19 / 35
  • Ticaret 0, (%0)

Pozoyun adlı üyeden alıntı

o değilde ***(.)net sitesindeki üst banner aylık 50 BİN Türk lirası olduğunu biliyorum :)

Hocam hiç sanmıyorum o kadar fiyat edeceğini.

Webbiu Webbiu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 643
  • Beğeniler 194 / 98
  • Ticaret 10, (%100)
Arkadaşın matematiğine bayıldım arada 3 bin farkı nasıl koydu şaşıyorum. Ama oldukça fazlada olabilir bu alan kişinin durumuna bağlı.

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Kakarotto adlı üyeden alıntı

WMAracı'nın fazla bir kar elde ettiğini düşünmüyorum. Sunucu masraflarını karşılar üzerine bir miktar para kalır. Sunucuya 500 desek, WMAracı 750 falan kazanıyordur. Yani gelen-giden oranı bu yöndedir tahminimce.

750 TL çok düşük bir miktar özellikle Webmaster'ların bulunduğu ve reklamlara tıkladığı bir yerde :) Benim sitem aylık 750 TL kazanıyorsa WMARACI rahat 4 Bin + olduğuna eminim :)

ahmetcivelek ahmetcivelek osuranbaykuş Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Gemi Operatörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 58 / 64
  • Ticaret 0, (%0)

07ibrahim07 adlı üyeden alıntı

Çok merak ediyordum birazda çekinerek sordum umarım yanlış anlaşılmaz :)

Hocam, iyi niyetinizden sorduğunuza şüphem yok. Ancak bu bizi neden meşgul etsin ki? Çok kazanmış veya az kazanıyormuş ne fark edecek? Bu konuları pek tasvip etmediğim için yazıyorum, yanlış anlamayın lütfen.

Ayrıca Wmaracı'nın mı gelir/gider tablosu tartışılıyor yoksa diğer sitenin mi? Bunlar bizi neden meşgul ediyor? Hizmet alıyor musunuz? Alıyorsunuz. Verdiğiniz ücret beklentilerinizi karşılıyor mu? Karşılıyor ya da karşılamıyor. Karşılıyorsa keyfini, karşılamıyor ise neden karşılamadığını ya da beklentileri tartışmak daha doğru değil mi? Bunlar benim nacizane düşüncelerimdir. Yazarken kimseye art niyet düşünerek ya da hedef alarak yazmadım, bilesiniz dostlar. :o

"Paylaşmak, erdemdir."

3579 3579 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 30.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2434
  • Beğeniler 686 / 1151
  • Ticaret 1, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

750 TL çok düşük bir miktar özellikle Webmaster'ların bulunduğu ve reklamlara tıkladığı bir yerde :) Benim sitem aylık 750 TL kazanıyorsa WMARACI rahat 4 Bin + olduğuna eminim :)

Net 750TL kazanıyor demedim, orada oran kurdum. ;)
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al