Hocam tabi ki masrafı o dur ancak işe sponsorlar girince fiyat düşüyor. Mesela "WMAraci bizim sunucularımızda barınıyor." referansı ile kaç bin kişi getirilir.
Örneğin ***'dan Radore Hosting'e o kadar çok müşteri gidiyor ki. Hatta radore hosting nasıl bilirsiniz konularında yazılan klasik cevap "*** orada barınıyor daha fazla söze gerek var mı?"
Evet daha fazla söze gerek yok. Aylarca süren sürekli kapanmalar, yedek almamalar vs radore'un hem kalitesini hem güvenini göstermiş oldu :D
Örneğin ***'dan Radore Hosting'e o kadar çok müşteri gidiyor ki. Hatta radore hosting nasıl bilirsiniz konularında yazılan klasik cevap "*** orada barınıyor daha fazla söze gerek var mı?"
Arkadaşa katılıyorum sitenin sağ alt köşesine bakarsanız Cesur.net te barındırıldığı yazıyor yani ben inceleyip hizmet almaya niyetlenmiştim
Aynen bende wmaracı'ndan sonra tanıdım. Ama cesur.net'i araştırırdıktan sonra radore ile kıyaslamaya bile lüzum olmadığını, radore'un cesur.net'in yanında yeni yetme basit bir hosting firması olduğunu gördüm.