Ben Türkiye şartlarını düşünerek yorum yazdım. Türkiyede emeğe saygı yok ne yazıkki. Fırsatını buldukları an hallediyorlar. Globalde satabilirim dersen belki biraz daha etkili olabilir.
inşallah dostum.. umut var.. :)
Ek Olarak:
Mehmet ARIK adlı üyeden alıntı
Ayrıntılı bilgi istersende verebilirim. Daha birkaç yöntem var.1- Mesela tarayıcı senin CSS dosyanı okur, indirir ve session timeout kısıtlayıp ardından refresh attırırsın. Adam sayfa kaynğını görüntülese de, sağ tıklayıp öğeyi incele dese de saniyede bir CSS resfresh attığı için doğru düzgün alamaz kodları. Ama browser cookie den rahat rahat okur.
2- Htaccess dosyasından CSS dosyaların erişim sınırlandırbilirsin.
3- Htmlguard.com sitesinden CSS şifreleyebilirsin.
4- CSS dosyalarını PHP uzantılı kaydettirip JS dosyasıyla içerik çektirebilirsin.
5- CSS dosyanı YUI Compressor ile sıkıştırabilirsin.
6- Çok karmaşık, çok sıkışık aynı zamanda şifrelenmiş bir CSS dosyası yaparak bakan adama Da Vinci'nin şifresini çözmeye zorlayabilirsin :D
Örneğin;
div class="5^4x#1^2[FB;+%V&VvT" --> Bu header
div class="5^4x1#2^[FB;+V%&VvT" --> Bu navigation
CSS:
.5^4x#1^2[FB;+%V&VvT{margin-left:-12px;float:right:display:block;}.5^4x1#2^[FB;+V%&VvT{display:inline-block;float:none;position:absolute;}....... Yanyana böyle uzayıp gittikçe karışıyor işte. Ufakta osa yararı var.
bunları değerlendiricem.. çok teşekkürler..
bu arada html guard ı inceledim de güzel bişiye benziyo.. insanlar zaten birkaç deneme ile indiremeyince vazgeçerler tahminimce :) sağol tekrardan...