video veya resim ile ön izleme yaparak tasarımınızın çalınmasını engelleyebilirsiniz.
emek hırsızlığına gelecek olursak o konuda warezi engellemek malesef imkansız. bugün themeforestin yarısından çoğu warez sitelerde mevcut. ama warez sitelerinde olduğu halde çatır çatır satış yapıyorlar. çünkü ciddi düşünen site sahipleri, şirketler gidipte warez sitelerden ne olduğu belirsiz dosyaları pek tabi kullanmaz.
size önerim tasarımınız sağlamsa themeforeste gönderin. isteyen varsa ordan satın alsın. hem global anlamda satışa açmış olursunuz sadece Türkiye içi ile sınırlı kalmazsınız.
emek hırsızlığına gelecek olursak o konuda warezi engellemek malesef imkansız. bugün themeforestin yarısından çoğu warez sitelerde mevcut. ama warez sitelerinde olduğu halde çatır çatır satış yapıyorlar. çünkü ciddi düşünen site sahipleri, şirketler gidipte warez sitelerden ne olduğu belirsiz dosyaları pek tabi kullanmaz.
size önerim tasarımınız sağlamsa themeforeste gönderin. isteyen varsa ordan satın alsın. hem global anlamda satışa açmış olursunuz sadece Türkiye içi ile sınırlı kalmazsınız.
dostum doğrusun da.. şimdi bir iki piksel için veya da birçok insanın beğeneceği tasarımı beğenmemesinden ötürü themeforest a bel bağlamak istemiyorum. kendi sitemi açarım satarım ya banane themeforest ın kesin kurallarından.. ben kendi sitemde flat tasarım da yapıcam, http://grafikrim.com/denemeler/index-4c.jpg bu tarz tasarımlar da yapıcam. şimdi bu tasarımı themeforest efendiye beğendir beğendirebilirsen. benim işim son kullanıcıyla, burnu havada themeforest ile değil. pek sayın themeforest Allah bilir https://wrapbootstrap.com/theme/unify-responsive-website-template-WB0412697 bu temayı da beğenmezdi ama adamlar çatır çatır satmış. ben bırak 6000 leri yılda 1000 tane satsam yeter.. anlatabildim mi hocam?
Ek Olarak: beyler herkese şunu sorucam ben html de wp de satıcam sonuçta. Sitelerin ön izlemesini wordpress olarak göstersem, satın alınacağı zaman wordpress mi alacaksın html versiyonu mu alacaksın diye sorsam mantıklı olmaz mı? kopyalamayı en aza indirmek adına..