-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
10 gündür google da mala bağladı bu durum bir tek bende mi oluyor ? Başka yaşayanlar var mı. Normal hıznın 10 misli sürelerde sorguyu açması, ara sıra hata sayfasını açması acaba bir tek benim başıma mı geldi ?
Mozilla ise bugün facebook ta iken css i kaymış site gibi karanlık bi moda giriyor ara sıra hiç birşey göstermiyor. Derken bu sabahtan beri VPS ime saldırı alıyorum.
Acaba ? dedim hepsi bağlantılı mı? farklı şeyler mi. Siz meslektaşlarıma da danışmak istedim. Cevap verirsneiz memnun olurum.
Ek Olarak: Hepsi bağlantılı mı derken, pc me bulaşmış antivirüs ten kaçan bir shell,exploit vs. bulaştıda bağlantımı mı kullanıyor ihtimlaini düşünerek yazdım.
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bende son 1 haftadir firefox google aramalarinin çok yavasladigini görüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
google dns olmadan normal açılıyor dns olunca geç açılıyor yada hiç açılmıyor ben yandex takılıyorum artık
ek olarak : şuan sunucudaki siteler yavaşlıyor arada veritabanı hatası veriyor belki bende saldırı yiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
ben hukumetin uyguladıgı kanun ile ilgili yeni filtrelerin denendiğiniz. O nedenle arasıra ssl baglatı hataları ve sitelere bağlanamama gibi sorunların oluştuğunu duydum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Bende birde sadece google da degil diger sitelerde de ilk girişte css ve imajlar kırılıyor ve reflesh ile duzeliyor. Bende filtre olayından şüpheleniyordum. Muh tuz bastı yarama.