-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alexa düşünce size ne kazandırıyor ?
o kadar uğraşıcağınıza sitenizle ilgilenseniz ve googlede yükselseniz sizin avantajınıza değil mi ?
İnglizce site olsa anlıycam ama türkiyede ne işe yarar Alexa?
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Avukat Katibi
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bence yanlış. Türkiye sağlam reklam firmaları veya direk sitenden reklam satışı yapmak istiyorsan. Alexa global ve tr değerlerin iyi olması lazım. Çünkü alexan iyiyse, hitlerinde iyi demektir.
oruya
zayiflamakistiyorumtr.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
danışmanlık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bana görede zaman kaybı alexa ile uğraşacagın sürede daha degişik seo taktikleri uygulansa emin olun daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Coder, Designer
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kesinlikle katılıyorum alexa zaman kaybıdır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese bu yazdıklarım örnek olsun bence. Arkadaşlar sizler öncelikle işinizi yapın. Sitenizin kalitesini artırın. Web sitesinde kalite herşeydir. Sitenize günlük bir iki tane orjinal içerik ekleyin 6 ve 7 ay sonra sitenizin durumuna bakın. Alexaymış, pr değeriymiş bilmem neymiş bunlar sadece sizin gözünüzde değerli olan şeyler. Kaliteli bri site olmak için orjinal içerik, sitenize gelen ziyaretçiyi fazla tutmak, bunların sitenize yorum yapmasını sağlamak ve en önemliside marka olabilmek gerekiyor. Bir sitenin tam olarak oturabilmesi için 7 veya 8 aya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.