Blog demek herkeste olacak herkes yazacak herkes yapacak demek değildir,
1-anlamayan herhangi bir konuda bilgisi olmayan yapmasın arkadaşım. internet site çöplüğüne dönüyor,
2- son zamanlarda türeyen ergen tayfasının sağdan soldan ve kulaktan dolma bilgilerle açtığı bogları görürsünüz hepsi webmaster hepsi wordpress uzmanı ve hepsi kesinlikle seo konusunda uzman ve yazılarında bu konuları içlice değiniyorlar.
3- Ben zamanım gereği birçok onlarca bloğu takip ediyorum ki içlerinde gerçekten bilgili insanların bloglarını takip etmenin zevki birbaşkadır, yani tattan yenmiyor demek gerek. hergün yazı giren arkadaşlar bunlar saçmalık bence ,
4- hergün yazı giriyorsun güncel tutuyorsun ne yani çok mu bilgilisin de hergün yazıyorsun yazmazsan unutacaksın o kadar bilgi var fışkırıyor dimi...
5- dikkat edin arkadaşlar günümüz bloglarında olmazsa olmaz 3 kategori vardır ve hepside bu konuda uzmandır ;)
- Seo
- Wordpress
- Webmaster
adam 14-15 yaşında her konuda bilgili mübarek, yav arkadaşım insanlar yıllarını vermiş internete bu 15 yaşındaki kadar bilgisi yok .
ben anlamıyorum bu son zamanlardaki blog hevesi nerden çıktı. Eskiden internet güzeldi arkadaşlar forumlar vardı herkes oralarda takılırdı blog tutanlar 100 kişiden 30 kişi ancak çıkardı şimdilerde baksanıza etrafa 1 kişinin 5 bloğu var :) mantığa bak bak adam o kadar bilgili ki 1. bloğa sığmamış bilgiler,2,3,4,5 hatta 6. açmayı planlıyordur :)
neyse beyler hata varsa affola,...