-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi, Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
SEO konusuna değineceğim. Bu konu hakkında blog tutanların %99'u ( seohocasi, crypostam, seohocasi, webmasterbankasi v.s hariç ) hiç bir bilgisi olmadan yazıyorlar. Sadece yazıyorlar lakin. Daha yazdıklarını kendileri uygulamadan yazmaları da cabası. Be kardeşim deneme yanılma yöntemini yaptın mı sen? Öyle kulaktan dolma, şehir efsaneleri gibi dolaşan bilgileri okuyucularına veriyorsun. Daha doğrusu bu blogların okuyucularıda pek olmaz en azından takipçileri. Sadece botlar olur genellikle ;).
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
webankasi adlı üyeden alıntı
SEO konusuna değineceğim. Bu konu hakkında blog tutanların %99'u ( seohocasi, crypostam, seohocasi, webmasterbankasi v.s hariç ) hiç bir bilgisi olmadan yazıyorlar. Sadece yazıyorlar lakin. Daha yazdıklarını kendileri uygulamadan yazmaları da cabası. Be kardeşim deneme yanılma yöntemini yaptın mı sen? Öyle kulaktan dolma, şehir efsaneleri gibi dolaşan bilgileri okuyucularına veriyorsun. Daha doğrusu bu blogların okuyucularıda pek olmaz en azından takipçileri. Sadece botlar olur genellikle ;).
hocam seohocasının kitabını alıp içinden birkaç şey yapan seocu oluyor :) dediğiniz gibi botlardan başka takipçisi yok.
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de 2 ay önce falan imzamdaki blogu açtım. Arada bir yazıyorum ve wordpress, seo vs. gibi konularla hiçbir şey yazmayı üşünmüyorum. Sadece kişisel ; )
Güzel bir konuya değinmişsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bu seo bloglarinin hepsi birbirine benziyor zaten hepsinde title, keyword, h1, h2, site içi linkleme vs. Konulari muhakkak vardir. Biraz da olsa bişeyler katın be kardeşim çoluk çocuk işi oldu bu isler gina geldi artik. Çöp bloglar istemiyoruz çöp seo bloglarıni hiç istemiyoruz.
nosae
Nosae.Blogspot.Com/2014©
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendimi örnek vereyim bir webmaster değilim,çok birşey bildiğimde yok ama kendim birşeyler yapmaya çalıştığım sürece kimse bunun lafını yapamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Gıda Mühendisi, Metin Yazarı
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Zaten deneme yanılma yöntemiyle yapılmış işe kimse bir şey diyemez. Bir blog anlattıklarını kendisi uygulayıp üstüne sağlam bir şeyler katarak okurlarına sunuyor ise o blog sahibi bu işi çözmüş demektir diyebilirim özet olarak tabii.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İnsanlar kaliteli makale yazmayı doğarken öğrenmiyor bu işler tecrübe gerektirir bunu unutmamak gerekiyor.Sizin ilk yazdığınız makale dört dörtlük bir makalemiydi ?
Yaşça küçük kardeşlerimizin azmi beni sevindiriyor ancak bazen fazla rehavete kapılıp birşey bildiklerini sanıyorlar bundan bende çok şikayetçiyim.Ancak yapabildiğinden fazlasını vaadetmeyen yada bilmediği konulara burnunu sokmayan da çok kardeşimiz var.
Yanlış anlamayın ancak şu yazınızdan ben sizin 16-17 yaşında biri olduğunuz kanısına vardım.İnsanları eleştirmeden önce kendinizi eleştireceğiniz konuda ölçüp tartın ki komik duruma düşmeyin.