Merhaba, yaşadığım yerde 1,5 yıldır fitness yapıyorum. Neredeyse yardımcı antrenör olacak kadar bilgi donanımım var. Geliştirmeye devam ediyorum kendimi. Bir çok dalda profesyonel bir spor hocam var. Projem şu ise şu:
Uzman TV tarzı bir blog kuracağım, içinde neredeyse her konuda videolu cevap ve açıklama olacak. Kategoriler ise: Fitness, body building, diyet, beslenme. Alt kategoriler ise uzar gider. Videolar Full HD kendi spor salonumuzda çekilecek. Örnek olarak bir hareketin doğru yapılımı gösterilecek. Ağırlıksız vücut geliştirme gibi videolar çekilecek profesyonel hoca eşliğinde.
Böylece hem blogtan hem youtube kanalımdan kazanç sağlamayı düşünüyorum.
Sizin fikriniz nedir? Tutar mı?
Not: işe ben ile birlikte 3 arkadaş ve 1 profesyonel hoca ile gireceğim. Çoğu zaman arkadaşlarım ile bende kamera karşısına geçeceğim.
Not: Bu arada dergi çıkarıyoruz yaşadığımız yer için. Her şey bitti basım kaldı, dergi ile de besleyip, destekleyip iyi reklam yaparız diye düşünüyorum.
Ekleme------------
Şöyle bir şeyde var aklımda. Soru cevap sitesi de olabilir aslında. Bu sorulara cevap olarak yine video çekebiliriz, böylece ihtiyaç duyulan bilgileri vermiş oluruz.
Kafamda iki soru var
1.si Büyük bir sorumluluk ve yük altına girerek, yatırım yaparak bir uzman tv tarzı portal açmak ve çok yönlü olması. Sorular 3 ana kategoride sorulacak Sağlık, Diyet, Spor. Bunlar alt kategori olarak her şey eklenebilirz. Örneğin Spora vücut geliştirme, fitness gibi.
2.si Dediğim gibi sadece soru cevap sitesi açıp üyelerin sorduğu sorulara yazılı ve videolu cevap veren bir site olması.
2. seçenek daha küçük bir proje ama etkisi en az 1. kadar olacaktır diye tahmin ediyorum. Güzel bir tasarım, logo ve domain ile bu işe girebilirim. Daha sonrasında 1. projeyi hayata geçirebilirim.
Siz ne dersiniz?