-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazar - Eğitmen
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
İnş hocam çalışıyoruz bakalım ne zaman çıkacağı net belli değil ama umarım erken bitiririrz
hani haritala kod falan bunlar yapılır ancak animasyon ve modellere çok dikkatediyor hani olabildiğince hatasız ve daha gerçekçi olsun diye
1 kişi bu mesajı beğendi.
SoloTurk1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yanlış anlamadıysam oyun Mount Blade tarzı Metin2 gibi kurgulanmış inşallah başarılı olur. Şöyle bir önerim var farklı krallıklar var bunlar hepsi bir toplumu temsil etsin mesela Türkler oyun Orta Asya zamanlarını anlatıyorsa ev stilleri çadır şeklinde olsun İslam sonrasını da gerçekleşiyorsa cami tarzı binalar olsun. Bunlar benim önerilerim tabi oyunu yanlış yorumlamadıysam. En kısa zamanda bekliyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci,stajyer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Takipteyim, açılmasını dört gözle bekliyorum. Fikir açısından Cengiz Han 2 online'a bakabilirsin. Şahsen Cengiz Han 2'nin sistemini seviyordum ama JoyGame paragöz olduğu için oyunun dışkısı çıkmıştı.
Cengizhan'dan alabilecekleriniz;
rütbe sistemi, krallık sistemi, lonca sistemi, gelişim sistemi, savaş sistemi, oylama sistemi(oylama derken, misal oyunda general var ama kimse generali sevmiyor. Öyleyse generalden sonraki rütbelilerden (belli rütbeler!) biri gidip generali düşürmek için referandum yapacak. O an online olan halkın %90'ı (bu değişebilir) evet derse general düşecek, referandumu yapan kişi general olacak.), + basma sistemi de cengiz han 2 gibi olabilir. Oynarsanız zaten bir çok örnek kaparsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Grafik kalitesi günümüz için biraz düşük gibi geldi bana. Çıkınca daha iyi görebileceğiz tabi. Umarım elle tutulur güzel birşey olur, destekliyorum.
Ancak bir sorum var, modellemeler sizemi ait yoksa hazırlarmı?