Xin adlı üyeden alıntı

Sitenizdeki tema bence çok güzelmiş, öneri olarak şunu söyleyebilirim ki sol da bulunan kırmızıyı kaldır :) onun haricinde yukarıda bulunan müzik scriptini arka planda oynatmaya bak :) Dilersen wordpress tema arayışlarına girebilirsin ama şuan kbubilisim.com da ki tema güzel tabi ihtiyaçlarını bilemem ne derecede karşılıyor veya karşılamıyor..


O temayı wordpress e uyarlayana kadar neler cektım bilseniz :D Bunu wordpress e uyarlayan arkadas baya bır bastan savma yapmıs o yüzden biraz ugrastırmıştı.

1. Müzik zaten arkaplanda calıyordu , bazı arkadaslar rahatsızlık verıcı yanı sureklı calıyor kapatamıyorsun dedıler bende o yuzden bunu yapmıstım. :)

2. Kırmızı yazı konusunda haklısınız

3. İhtiyaçları karsılamaktaan zıyade söyledigim gibi bu temayı wordpresse uyarlayan arkadas baya şeyi atlayarak uyarlamıs o yuzden bazı yerlerde sııkıntı cıkartabılıyor yanı bu daha benım duzenlemıs oldugum ıyı halı yanı dusunun :) Bu yüzden baska bır tema arayısına gırdım ve şöyle bir sorun var normalde o konuların oldugu bölüme tekrar konu ekledıgımde orası yana dogru kayıyordu ama işte uyarlayan arkadas yapamamış galiba ben konu ekledıgımde sureklı asagı dogru doluyor orası ve göze batıyor onu nasıl duzeltebilirim ?

Tesekkür ederim.. :)