film sitesi yasak değil denmedi ki hocam, o da yasak. filmlerin de koruyucuları var. fakat maç yayının da söz konusu ligtv yani digiturk.. Digiturk dizimag'i kapattıran kuruluş. Dizimag'in sahibinin tutuklanmasına sebep olan kuruluş.
Film sitelerine telif bildirimi yapıyorlar içeriği kaldırıyoruz iş bitiyor. Fakat Digiturk maç yayını yapanları rahat bırakmıyor. olayın mantıgı bu :) aşırı derece sahip çıkıyor yayın haklarına digiturk adlı lanet kuruluş
Ek Olarak:
twitter'ı kapatsınlar hadi. her maç günü bin tane link paylaşılıyor. bırakın hocam bu asparagas haberleri. Çok büyük ceza yaptırımı dediğiniz de max. sitenin erişime engellenmesi. engellensin.
Ek Olarak:
yav he he
Film sitelerine telif bildirimi yapıyorlar içeriği kaldırıyoruz iş bitiyor. Fakat Digiturk maç yayını yapanları rahat bırakmıyor. olayın mantıgı bu :) aşırı derece sahip çıkıyor yayın haklarına digiturk adlı lanet kuruluş
Ek Olarak:
twitter'ı kapatsınlar hadi. her maç günü bin tane link paylaşılıyor. bırakın hocam bu asparagas haberleri. Çok büyük ceza yaptırımı dediğiniz de max. sitenin erişime engellenmesi. engellensin.
Ek Olarak:
yav he he
Asparagas değil buyrun altta video linkini verdim ben sadece kendisi ceza almasın diye fikrimi belirttim.
http://m.youtube.com/watch?v=PAvNau1qlSk