Merhaba arkadaşlar, bu konumuz çok derin bir konu olduğu için araştırmalar vs. toparlamak biraz zorladı. Bölüm bölüm sizlerle paylaşacağım inşallah. İlk olarak insanların bu kadar adını andığı, bu kadar söz konusu muhabbeti olan gizemli örgüt olarak bilinen "İlluminati"yi biraz tanıyalım...

Tarih 1 Mayıs 1776, yer Ingolstad (Yukarı Bavyera), Ingolstad Üniversitesinde kilise hukuku profesörlerinden biri olan filozof Adam Weishaupt tarafından beş kişi ile kuruldu. Kendilerine; Aydınlanmışlar onların deyimiyle "İlluminati" ismini verdiler. İlluminati üyeleri kendi aralarında gizli bir yemin ettiler ve üstlerine her zaman itaat edeceklerine dair ant içtiler. Weishaupt ilk başta topluluğun ismini "Perfectibilists (Mükemmelleştiriciler)" olarak planladı. Grup ayrıca Baveryan İlluminati diye de adlandırıldı ve ideolojisine "İllüminizm" dendi. Topluluğun pek çok avrupa ülkesinde şubesi açıldı ve ilk on yıl içerisinde 2000'e yakın üyesi oldu.

Modern İlluminati; Zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek New Order World (Yeni Dünya Düzeni)'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır. (Kaynak: Wikipedia)

Komplo teorisyenlerine göre birçok ABD Başkanı, bu örgüte doğrudan veya dolaylı olarak hizmet etmektedir. Ayrıca birçok tanınmış çizgi filmlerinde bilinç altı mesajlarıyla (subliminal message) beyin yıkama gerçekleştirildiği iddia edilmektedir.(Kaynak: Wikipedia)

Günümüz çağının en büyük düşmanı; İlluminati ! Bu gizli örgüt'ün en büyük ve tek amacı dünya üzerinde başkenti Kudüs olan büyük bir devlet kurmak. İnsanların dini inançlarını yok etmek ve tamamıyle örgütün inandığı "Lucifer"(Şeytan)'a inanılmasını istiyor. Çağımızda başta devlet adamları olmak üzere birçok iş adamları, askeri generaller, şirketler, ve en çokta her ülkeden sanatçılar bu örgüte hizmet etmektedirler. Örgüt 2000'li yıllardan sonra kendini bizim görmediğimiz lakin beynimizin algıladığı subliminal messages(bilinç altı mesajlar) ile televizyon, internet, dergiler aracılığıyla tanıtıyor.

Evet saygıdeğer okurum bu konumda size illuminati'yi genel olarak anlattım. Araştırmalarımı biraz daha geliştirip kanıtsal olarak sizinle blogsavar üzerinden paylaşıma devam edeceğim, birdaha ki konumda illuminati'nin dünya üzerinde planlarını anlatacağım...

Konunun devamı gelecektir...
Konu Kaynağı; http://goo.gl/ZhuRXL