Merhaba arkadaşlar, karşıma bir şekilde http://moneyrobot.com sitesi çıktı. Bu programı kullanan arkadaşlar var mı? Kullanmadan yorum yapan olmamasını rica ederim fakat gene de siz bilirsiniz. Aşağıdaki tanıtım videosunu seyredebilirsiniz. Video'yu seyredemeyenler için kısa bir tanıtım yapayım. Seo programı deniliyor bu programa. Bu programla paravan blog, profil backlink, imleme, wiki makaleleri gibi bir sürü şeyler otomatik olarak yapılabiliyor. Otomatik olması biraz endişelendiriyor fakat iyi yönleri de var gibi geliyor.
Programdan biraz daha bahsedecek olursam, paravan blog açmak ve bunlara yazıların girilmesi baya ilginç. Gireceğimiz yazıların içinde {Forum|Platform} şeklinde yazarak bir makale bir sürü varyasyonla girilmiş oluyor. Otomatik ingilizce spinner'ı mevcut fakat türkçe için bu işlemleri elle yapmak gerekiyor. Bir yazı içerisinde az önceki örnek gibi 5 10 tane yapınca çokça varyasyon yapıyor.
Profil backlink ve imleme özellikleri de iyi gibi geliyor bana. Aynı anda çok imleme olunca ne kadar zarar veriyor bilmiyorum ama riskli geldi gözümde.
Daha fazla uzatmak istemiyorum. Programı kullanan, çok yakın tanıdığı kullanan veya çok benzer programı kullananlardan bilgi almak istiyorum. Harici kişilerin yorumları bence değersiz ve kafa karıştırıcı olacaktır. 0 seo bilgisiyle bu bilginin talep edilmediğini hatırlatırım. Basit cümlelerle, mesela "otomatik şeyler siteyi sıralamalardan düşürür" gibi şeylerle gelmeyin. Derinlemesine konuşabilmek için açtım bu konuyu, umarım faydalı olur.