Bu konu ile ilgili olarak The Arrival belgeselini izlemenizi tavsiye ederim. İzleyenlerin aklında birçok şey oluşacaktır.

Ek Olarak:

notpower adlı üyeden alıntı

hacım beni yalnış anlama ama bu konudaki araştırmalarımı paylaşmak isterim seninle.
illuminati terimi sadece meşur olan isimdir gerçekte ise bir kaç tarikattan bir tanesiydi 17. yyın başlarında dağıldı onlar, şu an faal olan daha doğrusu tüm o tarikatların çökmesiyle meydana gelen gül-haçlı tarikatı devam etmektedir. tüm hepsi mason topluluğuna bağlıdır ve dertleri inanç minanç değil, tek istedikleri dünyada 1,5 milyar nüfusun kalması.

peki bunların başı kimdir dersen görünürde sadece gilderberg toplantıları (dünyanın her tarafından 300 kişi yılda bir kez toplanır emirleri alır ve yerine getirir), rothschild ve rockefeller aileleridir. görünürde bu iki aile kontrol ediyor şu an dünyayı fakan aslında onlarda sadece gün yüzünde yürüyen emir erleridir.

şu an yaşadığımız dünyada para onlara aittir. istedikleri ülke veya bireyden parayı alır fakirliğe boğar istedikleri ülkeyi/bireyi paraya boğar. para gibi bir derleri yoktur. tek dertleri hangi meclisin onların izni olmadan yasa çıkartabildiğidir.

subliminal mesajlara gelince ilk olarak walt disneyin çizgi filmlerinden başlamak gerekir, günümüzdeki türk dizileri dahil medyadaki ürünlerin %90ı bu mesajları içermektedir.
disney, gildergerga katılanlar, rockfeller ve rotcshildler, bunların tamamı mason.

masonların gül-haçlı akımının planı ve gayesine gelince ise bir çok dertlerinden en önemlisi dini inanç v.s. değil. onlara göre dünya nüfusu en fazla 1,5 milyar olmalı. e tabi şu anki nüfusta onlara en çok fazlalık eden biz müslümanlarız. bu yüzden tüm müsüman ülkelerinde cepheli cephesiz bir şekilde savaş vardır.


Hocam adamlar inançsız bir toplum istiyor.Çünkü inançlı bireyler kolay kolay benliğini kaybetmezler. Adamların istediği bozuk toplum yapısı.Bunun içinde bilinç altından çalışıyorlar. Diziler, filmler vs. hep sapkınlık ve dünyevi zevklere yönlendiriyor. Bu da toplumun yapısını bozuyor.