kaderebak adlı üyeden alıntı

Buradaki amaç reklam veren firmaların , hedefi 12 den vurması , reklam veren bir firma kendine göre kriterler, kitleler belirler, reklamlarda belirtiği hedefe % 80 ulaşır. Googlenın yaptığı bu iş normal.

Ama dikkat edilmesi gereken şu , bu olayı reklam bazında ele alırsanız gayet iyi gözükmekte. Peki google ın bunu sadece reklam amaçlı kullandığını nereden biliyoruz ?


Yani google bu bilgileri toplayıp bize şantajmı yapacak? Yada kredi kartı numaramızı çalıp paramı çekecek google global bir şirket googleden zarar geleceğini düşünmüyorum. Ama ben illegal işler yapıyorum hack warez xxx vs. derseniz orada yapacak bir şey yok. Googleyi kullanmassınız olur biter. Vpn lerde birer tercih kimine göre güvenli bana göre ise kendini vpn firmasının insafına bırakmak. Sizin girdiğiniz sitelerin %80 i ip loglarını tutar. Google analytics'e kayıtlıdır. Buda siz istemeseniz bile bilgileriniz kayıt altında demek. Site sahipleri için trafiğin nerden geldiği. Kaç sn sitede durulduğu çok önemlidir. İnternet bugün bu seviyede yaygın ise bu gelişimde googlenin payı bana göre %90 dır. İyi forumlar.