-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Photo designer
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
eline sağlık güzel site reklama da tıkladım
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herseyiblogluyorum.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
GDWord temasının eğitimi ile yapmışsın anlaşılan :) Biraz daha geliştirirsen güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema konusunda ben de iyi değilim.ancak bence sen bilirsin tabi arka fon rengini değiştir .adsense yi biraz daha uyarla.siteden ayrı gibi duruyor.sayfalari kutu içine almanın bir sebebi vardır ama kutusu daha şık durur bence.dedigim gibi.site senin.senin hoşuna gidiyorsa içeriğe yonel derim.sunu bizim meslekte önemlidir .
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
onur194 adlı üyeden alıntı
hocam arka fonu dün rasgele gezerken bulmuştum o da %100 olayını denemek için çok koyu kaldı biliyorum değiştiricem :) hocam reklamlar wordego adsense bekliyorum kabul etmesini pek uğraşmıyorum yani reklamlarla :) Hocam kutu içine almamın sebebi arka plan koymamam sayfalara arkaplan koymayı düşünüyorum ama güzel olursa tamamen öyle yaparım saolun fikirleriniz için :) ben bu işi bir öğrenci olarak yapıyorum hocam öğretmen değilim :D
Meslekte önemli dedim.kimin hazırladığı önemli değil.başarılar.burdaki arkadaşları iyi takip et.tez zamanda seni wm yaparlar.önem vermediğin şeyi de sitene birakma