Öncelikle belirteyim Buradaki konudan farklı bir proje daha var aklımda bunu sizinle paylaşmak ve fikir almak istiyorum. O konuyu bu proje ile uzatmak istemedim, karışmasın.

Proje başlığı: Sağlık, Diyet, Spor ana kategorilerinde ve alt kategorilerinde soru cevap sitesi açacağım.

Sorulara ben ve ekibim olarak uzman kişi kimliğinde videolu ve yazılı cevap vereceğiz. Üyenin canı isterse oda videolu ve yazılı cevap verebilecek.

Sade bir tasarımda anasayfada üye olabilen herkes sorusunu sorabilecek.

Örnek soru: Kolum neden ölçü almıyor? Evde nasıl zayıflarım? Kalorisiz nasıl beslenirim?

Gibi sorulara videolu olarak 30 sn. 2 dk arasında videolu HD cevaplar vereceğiz.

Ekimizim 4 yardımcı antrenör seviyesinde genç (18-19 yaş arası) ve 1 profesyonel fitness, cardio, beslenme, diyet ve bir çok alanda profesyonel antrenörden oluşmakta.

Çok şık ve sade bir tasarım çizdirmeyi düşünüyorum, görüşmelere başladım.

Sizce yapmalı mıyım? Meyvesini yer miyim? Türkiye bu siteden yararlanır mı, yararlanmak ister mi?

Ki ben böyle bir site görseydim her gün girerdim diye düşünüyorum. Daha önce böyle bir siteye rastlamadım (bu kategorilerdeki sorulara videolu cevap veren)

Amacım bu kategorilerdeki insanların google'a gidip sorununu yazdıktan sonra 10-15 linki gezip 10'unun aynı veya gereksiz olduğu andaki acıyı kaldırmak ve neyi merak ediyorsa o sorununa videolu cevap bulması.

Tabii ki videolar 30 sn ile 2 dk arasında olacak. İleride premium üyelik sistemini devreye sokup, profesyonel antreman ve diyet yazımı için premium hesap satışını gerçekleştirmek istiyorum.

Hiçbir zaman spor salonlarını bırakın nette her şeyin çözümü var demeyeceğiz, aksine size en yakın uzmandan yüz yüze destek alın gibi tavsiyelerde bulunacağız. Biz sadece işin teorik kısmını size aktaracağız ve sadece sorduğunuz konularda size yardımcı olacağız.