Turgay Can adlı üyeden alıntı

Olur tabiki ama virtual directory oluşturamazsın. Yapacağın hiyerarşide klasörler yaratıp, altına aspx dosyalarını atman gerekir buda dinamik bir yapı ister envayi çeşit kontroller yapman gerekir. Kısacası çok daha fazla zamanını alır ve gözden kaçırdığın mutlak senaryolar olur.

Hiç uğraşma projene ekle dll'i basitçe. Yapman gereken proje üzerinde sağ tuş yap, açılan menüden Add Reference seçeneğini seç. Burada senden ilgili dll'i göstermeni isteyecek. Bunun içinde dll'i indirip, proje klasörü altında bir klasör altına at ve referans olarak Add Reference kısmında seç.

Projeye dll (kütüphaneni) eklemiş olacaksın. Sonrası zaten dll'in metodlarını kullanmak, orasıda yazıda mevcut.

Dll ekelme konusunda problem yaşarsan "how to add dll to my project" diye googling yap, çıkar binlerce yazı ;)

Turgay arkadaşım ilgin için teşekkür ederim ama ben zaten dll olmadan http://www.dijitalbaskicim.com/s/36/afis-baski.htm bunu yapabiliyorum.

Yapmak istediğim www.dijitalbaskicim.com/s36,afis-baski.htm bu linki yapabilmek dll dosyası istemiyorum sadece verdiğim kodların düzenini değiştirerek bunu yapmak istiyorum.

Sayfa kodum "asp,net" değildir. yani aspx değil uzantılar sadece (asp)

Bu konu hakkında yardımcı bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.