-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkdaşlar bizim bir akrabanın dükkanına site açmıştım.Oda kartvizit yaptırmış site adresini oraya yazmış.Bugün de ptt'den elemanlar gelmiş demişler kartvizitte reklamını gördük sitenin siteniz inceleniyor filan demişler.Sitede hiç bir ürün satışı yok sadece tanıtımı yapılıyor okadar bu şekilde neden demiş olabilirler acaba.Yada ttk ya filan baş vurmak gerekiyormuydu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PTT ürün satışına karışmaz.
Açtığınız siteyi öğrenebilirmiyim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
pm den atıyorum.Bende şaşırdım valla ne işse.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
- Hiç birşey yapamazlar -
Gelen eleman siteyi yaptığınız firmanın ürünlerini satın alacak belkide o yüzden siteyi inceliyordur.. :)
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Nonloser adlı üyeden alıntı
- Hiç birşey yapamazlar -
Gelen eleman siteyi yaptığınız firmanın ürünlerini satın alacak belkide o yüzden siteyi inceliyordur.. :)
valla hocam bilmiyorum :) biraz şaşırdım ptt den neden gelsinler yapı dekorasyon elektrik sitesi için :D.Belkide dediğiniz gibidir ürünleri alıcaklar :D.Birde bir arkadaş diyordu ptt komisyon filanmı ne alıyormuş aylık 15-20tl civarı filan blog lardan almıyormuş bunun aslı varmı acaba.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
melankolia adlı üyeden alıntı
valla hocam bilmiyorum :) biraz şaşırdım ptt den neden gelsinler yapı dekorasyon elektrik sitesi için :D.Belkide dediğiniz gibidir ürünleri alıcaklar :D.Birde bir arkadaş diyordu ptt komisyon filanmı ne alıyormuş aylık 15-20tl civarı filan blog lardan almıyormuş
bunun aslı varmı acaba.
Yok.Dediğim gibi kişisel bir konudur. Ya ürün almak için yada siteyi tasarlayan kişiye ulaşıp bir projesini vermek içindir.
Başımdan geçen örnek bir olay: Birkaç yıl öncesinden zeytin ihracatı yapan bir firmaya bir web sitesi hazırladık. (ürün ve firma tanıtımı) günler sonra il'in Ticaret Borsası'ndan ulaşmış ve ismimi sormuşlar.. Tabiki bir telaş sarar.. Gel gelelim arama amaçları; Avrupa Birliği ile ortak yürütülen bir proje için tanıtım amaçlı bir websitesi istiyorlardı...
Deneyim demeyin, deneyin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Nonloser adlı üyeden alıntı
Yok.
Dediğim gibi kişisel bir konudur. Ya ürün almak için yada siteyi tasarlayan kişiye ulaşıp bir projesini vermek içindir.
Başımdan geçen örnek bir olay:
Birkaç yıl öncesinden zeytin ihracatı yapan bir firmaya bir web sitesi hazırladık. (ürün ve firma tanıtımı) günler sonra il'in Ticaret Borsası'ndan ulaşmış ve ismimi sormuşlar.. Tabiki bir telaş sarar.. Gel gelelim arama amaçları; Avrupa Birliği ile ortak yürütülen bir proje için tanıtım amaçlı bir websitesi istiyorlardı...
Saolun hocam içime su septiniz benide bir telaş korku filan sardıydı teşekkürler bilgi için :)