Bir önceki mesajına göre sizler dedim. Biz Atatürk'çüler, siz Atatürk'çü olmayanlar. Bugün P*rnoyu sansürleyen, yarın başka şeyleri de sansürler, yasaklar. Facebook ve YouTube'un kapatılması son zamanlarda gündemde. Nedeni ise bu sitelerde bazı gerçeklerin gün yüzüne çıkması. İran devrimini (!) hatırlayın. Ha, şimdi siz diyeceksiniz ki, Türkiye İran gibi asla olmaz. Ben de diyorum ki, siz bu adamları başa getirmeye devam edin, oluyor mu, olmuyor mu? :)
Hocam ben siz kimsiniz biz kimiz derken, hepimiz bu ülkenin evladı değil miyiz, Atatürkçülük dediğin nedir senin? bu milletin tarihinde sadece Atatürk'mü var? Bu millete hizmet eden herkes bizim için önemlidir. Fatih Sultan Mehmet, Ya ben Bizans'ı alırım ya Bizans beni diyor demi, ama peki niye? Çünkü Hz. Peygamberin hadisi var ona muhattap olmak için. Aynı şekilde 1071'de Sultan Alparslan ya Şehit olurum gayeme ulaşırım, ya Muzaffer olurum diyor. Çanakkale de Gazi Mustafa Kemal Paşa, ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum demesi, başka bir örnek. Bütün bunların hepsi gelecek nesiller yani biz başımız dik yürüyelim diye. Şimdi biz ayrılırsak Atatürkçü, İslamcı, tarikatçı, şucu bucu diye, ve birbirimize de düşersek, şu olursa bu olur dersek, kimin ekmeğine yağ sürmüş olacağız? İran başka bir medeniyet biz başka bir medeniyetiz. 300-400 sene Ermenilere Rumlara Yahudilere sahip çıkmışız, yaşamışlar Osmanlıda. Kendi kendimize niye eziyet edelim ;)