Atatürkçü olmak zihin meselesidir, her bünye kaldırmaz. Sonrada kimseyi Atatürkçü yapamazsınız. Bireyin kendisinin bu düşünceyi benimseyip kendisinin seçmesi makbuldür.
Kimse Türkiye Cumhuriyeti Devletini bir daha birleştiremez. Çünkü hiç birleşmedik. Buyurun Türk Tarihini araştırın. 16-25 yaş aralığındaki genç yürekler cephelere giderken bazı sakallı cübbeliler cepheye adım dahi atmamıştır. TBMM'de ülkenin bütünlüğü hakkında bahsederken Mustafa Kemal Atatürk, bahsi geçen aslında ülkenin bölünmez bütünlüğünü reddedenler din elden gidiyor diye milleti ayaklandırmıştır.
Zamanında Atatürk hakkında camilerde fetvalar verilirmiş. Kulaktan duyma değil bu. İki üç göbek önceki dedelerimiz anlatıyorlar. Türkler... Dış mihraplar olarak adlandırılan avrupanın bize seslenişi. Biz Türkler'in gelişememesinin bir çok nedeni var. En büyük neden ise dindir. Avrupa'ya karşı savunma ise biz ahirete hizmet ediyoruz onlar dünyevi olaylara. Yaşam yada yorumlama bu değildir. Böyle yorumlama işte milleti bu hale getiriyor.
Bütün dertler bitti de p*rno izlemek mi kaldı? Çok merak ediyorum; "Ben p.rno izletmem çocuklarıma" diyen bir bireyin çocuklarının p.rno izlemediğini mi zannediyor?
Ben çocuğuma alenen izle demem ama izlemesine müsaade ederim.
Ben konuşursam cinselliğe doğru gider o yüzden konu kapanacak madem ben de görüşümü bildireyim istedim.