Yok öyle arkadaş devlet aleyhinde atıp tutmalar. Herkes beğenememiş ama bunun olması gerekiyordu. Ya adam gibi kullanmasını öğreniriz ya da kullanamıyorsak kullanamayız. Bu kadar basit. İnsanları örgütlemek, insanlara burası aracılığı ile ulaşmak iş çevirmek kimsenin haddine olamaz..
Herkes sanıyorki bu twet'ler başbakan'a. Bu devlete yapılan bir terbiyesizliktir. Kim kimin ayağına bassa twet atıyor. ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyor. Eğer devletin bekası bunu gerektiriyorsa kapansın arkadaşım.
Özgürlükmüş. Yemişim özgürlüğü. Hangi devlet özgür, hangi millet özgür ? Bizim ayağımıza basılıyor twitter yüzünden millet'de kapatıldı diye devlete sövüyor.
Amerika'yı da sallamasın bakalım twitter yetkilileri twitter diye firma kalıyor mu ? Kim de onlar bizi sallamıyor. Onlar bizi sallamıyorlarsa kapatılsın arkadaşım. O kadar. Biraz düşünün be. Sizin ülkeniz bir twitter sahipleri tarafından bile sallanılmıyor ve siz kalkmış twitter de twitter...
Herkes sanıyorki bu twet'ler başbakan'a. Bu devlete yapılan bir terbiyesizliktir. Kim kimin ayağına bassa twet atıyor. ortalığı ayağa kaldırmaya çalışıyor. Eğer devletin bekası bunu gerektiriyorsa kapansın arkadaşım.
Özgürlükmüş. Yemişim özgürlüğü. Hangi devlet özgür, hangi millet özgür ? Bizim ayağımıza basılıyor twitter yüzünden millet'de kapatıldı diye devlete sövüyor.
Amerika'yı da sallamasın bakalım twitter yetkilileri twitter diye firma kalıyor mu ? Kim de onlar bizi sallamıyor. Onlar bizi sallamıyorlarsa kapatılsın arkadaşım. O kadar. Biraz düşünün be. Sizin ülkeniz bir twitter sahipleri tarafından bile sallanılmıyor ve siz kalkmış twitter de twitter...
Bendeki akıl sendede var insanları örgütlemek diyor bilinçsiz insanları demek istedin, bilgisiz insanları demek istedin ben neden örgütlenenler arasında değilim, neden polise taş atmıyorum , başbakana yaptıklarından dolayı sövmüyorum , düşünce özgürlüğünün kısıtlanması gibi saçma birşey olamaz çoğu yerde gereklidir , tamam haklısın yanlışda kullanılıyor ama sen nasıl burada bu kadar insan içinde farklı düşünüp, düşünceni yazıp savunuyorsan bir çok insanda twitter'da bunu yapıyor.