Bir adam kendi arkasını toplama peşinde hala bazı insanlarda adamın yaptığına mantıklı bir çaıklama getirmeye çalışıyor. Hayır, tümden interneti kapatın o zaman çünkü twitter gidecek başka bir şey gelecek. Sosyal ağlar kimseyi sallamak zorunda da değil. Sen işini düzgün yapsan, iyi bir hükümet olsan zaten ne kimse sokağa hak aramaya dökülür ne de sen milletin ne dediğini umarsarsın. Ama hatalı olduğunu o kadar belli, o akdar umursuyorsun, o akdar batıyor ki sana tweetler kapatıyon işte. Başka da açıklaması yok bu olayın, şu işi meşrulaştırmayın. Bu kadar yüzsüzlük bence bir insana çok!

Ek Olarak: şu kötü insanlar örgütlenme için kullanıyor diyen arkadaş da çok komiksin, telefon hatlarını tamemen kapat. turkcell, vodefone, avea falan hepsini kapat o zaman. geziye gitmeden önce öyle haberleştik biz hep. elektrik internet falan da kullandık. onları da kapatsın, hükümeti sallamadılar diye sende burada alkışlarsın.

Ek Olarak: şu işin SADECE maddi boyutunu düşünenlerde çok komiksiniz, aynı şekilde bu tek başbakanın kararı değil diyenlerde, adamın kimseyi dinlediği yok. bakanlara sövüyor dövüyor, açın iki tape dinleyin. :D