Untouchable adlı üyeden alıntı

Biraz önce bir yazı okudum ne kadar doğru söylemiş.
"Tayyip Twitterı kapatıyor Akp'li seçmen DNS ayarlarını değiştirip Tayyip Erdoğan'ı savunuyor"
bu da enteresan bir durum yani bu kişiye oy veren bu kişinin koyduğu yasağı deliyor hala bir şeyler yazıp savunmaya çalışıyor ne kadar garip bir durum. Ya bende bir anormallik var ya da onlarda.

ek olarak : Burada bir terslik var her lafında erdoğanı savunan ve bu ülkenin başkentinde belediye başkanı olan kişi dns kullanıyor ve twitter engelinden sonra yazabiliyor. Biri bana açıklasın ya bir gariplik yok mu burada kendi koydukları yasakları bile kendileri uygulamıyor (Dns açıklamama gerek yok herhalde bu forumda adam dns kullanıyor ya )


Bunun nesini anlamıyorsunuz da hayret etmiş gibi davranıyorsunuz.Hükümeti destekleyen kişilerin bu yasağı delmesinin sebebi şu.Şimdi twitter de hükümet karşıtları kıyameti koparacak özgürlüğümüz gidiyor,internetimiz gidiyor diye.Bu insanlar da oraya gidip,böyle birşey olmadığını,twitter ı insanların ideolojilerini insanlara yerleştirmek için kullandıklarını,Twitter dan kötü niyetli kişilerin Sosyal provakasyon yaptıklarını,halkı galeyena getirdiklerini anlatmaya çalışıyor.Hükümet yanlıları da bunu engellemek için oraya girip,insanlara bunları anlatıp,hükümet karşıtlarına bu tarz zararlı eylemleri uygulamalarına mani olmak istiyorlar.Şimdi siz bunu hükümet yanlılarının bu nedenle yaptığını anlamadınız mı? yoksa numaramı yapıyorsunuz tuhaf yani.

Ek Olarak:

Yasemin81 adlı üyeden alıntı

Siz kendi görüşünüzü yazın beyefendi.
Ban yerim ya da yemem benim sorunum.
Ve bu da benim fikirlerim.
Yorumlarımda kimsenin yazılarını alıntılamadım.
Bu da demektir ki; sadece fikrimi yazıyorum, sağa sola saldırmıyorum.
E siz de yazın,sağa sola saldıran alır cezayı, ya da bir başkasını direk muhatap alıp hakaretvari konuşan.
Bu forumda cezanın sebebinin sadece bu olduğunu düşünüyorum, yoksa herkes ceza alırdı...


Sağa sola saldırmakla alakalı değil.Burada siyasi fikir belirtirsen,karşıt olduğunuz kişiler için fikir belirtirseniz o karşıt olduğunuz fikiri savunan kişiler de fikrini belirtir.Çalıp çırpan kişiler demişsiniz.Belki diğer insanlar böyle düşünmüyor.Neden insanların fikirlerine saygısızlık ediyorsunuz.Yukarıda da dediğim gibi burada sağa sola dalaşmak değil SİYASET konuşmak yasaktır.