PrestijSolution adlı üyeden alıntı

Bakın ben hiçbiryerin yanlısı değilimSadece objektif bakıyorum.Twitter kapatma konusunda ben aslında hükümete kızmıyorum.Tamamen twitter ı eylem yapmak için iletişim aracı olarak kullananlara,halkı galyena getirip sokağa dökmek için uğraşanlara,binlerce bot hesap açıp Hükümet düşüyor sdokağa gel diye bu tarz işler yapanlara kızıyorum.Twitter bu işlerin yeri asla değildir.Eğer bu kişiler bunları yapıp,halka,devlete milyarlarca zarar veripo ortalığı yakıp yıkamasaydı bunların hiçbiri olmazdı.Yani ben hükümete değil bu sağa sola saldıran kuru yanında yaşı yakan kısıma kzıyorum.Şimdi düşünün taksimde siz bir esnafsınız.30 senelik dükkanınız var.Adam geliyor bunu yakıyor yıkıyor.Bu adamlarda twitten toplanmışlar.Siz şimdi demezmisiniz ben böyle twitini gelmişini geçmişini diye?? yani sizin benim gibi twitter ı hobi amaçlı kullanlar bu provakasyoncular ve ideolojilerini burdan yaymak isteyen kişiler yüzünden yazık oldu.Kuru yanında yaşta yandı yani.Umarım anlatabilmişimdir.

twitter da benim gördüğüm bu tip bir şey olmadı yani twitter üzerinden ülkeyi zarara sokmaktan kasıtın nedir orada insanlar birleşip bir şeyler konuşuyor bumu yada iletişim aracı olarak kullanılmasındanmı rahatsız olunuyor ?

artık ban yesemde yazacam bunları

işin mali boyutuna bakacak olursak 85,000,000,000 euroluk yolsuzluk var kısa hesap yapalım

85,000,000,000/400 = 212500000 yapar
212500000 / 10 yıl = 1770833 eder

kısacası ayda 400 euro işsizlere maaş ödesen ana para ile 10 yıl boyunca 1770833 kişiye maaş ödeye biliyorsun

400*3=1200 tl yapar,

şimdi kim daha zararlı bu ülkeye twitter mı ?