PrestijSolution adlı üyeden alıntı

Bunun nesini anlamıyorsunuz da hayret etmiş gibi davranıyorsunuz.Hükümeti destekleyen kişilerin bu yasağı delmesinin sebebi şu.Şimdi twitter de hükümet karşıtları kıyameti koparacak özgürlüğümüz gidiyor,internetimiz gidiyor diye.Bu insanlar da oraya gidip,böyle birşey olmadığını,twitter ı insanların ideolojilerini insanlara yerleştirmek için kullandıklarını,Twitter dan kötü niyetli kişilerin Sosyal provakasyon yaptıklarını,halkı galeyena getirdiklerini anlatmaya çalışıyor.Hükümet yanlıları da bunu engellemek için oraya girip,insanlara bunları anlatıp,hükümet karşıtlarına bu tarz zararlı eylemleri uygulamalarına mani olmak istiyorlar.Şimdi siz bunu hükümet yanlılarının bu nedenle yaptığını anlamadınız mı? yoksa numaramı yapıyorsunuz tuhaf yani.

Sanırım şaka yapıyorsunuz. Sosyal medya da provokatörlük yapıldığını söylüyorsunuz değil mi ? Orada provokatörlük yapılmıyor gerçekler anlatılıyor. Provokatör yapanlar zaten bariz şekilde belli sosyal medyada ve televizyon karşısında.
Ne kadar tuhaf değil mi hükumeti eleştiren her insan işten kovuluyor ve hükumet eleştirilen her yer kapanıyor ve siz gelmişsiniz ne yazıyorsunuz siz gerçekten dünyadan bi haber yaşıyorsunuz.
Neyse bu konuda size cevap yazmayacağım ikimizin gördükleri çok farklı ya da sizin görmedikleriniz çok farklı.

Gidin hükumet yanlısına karşı görüşlü bir partili hırsızlık yaptı deyin direk başlıyorlar sövmeye (Bknz. Sarıgül hakkında söylenenler. Not bende sevmem sarıgülü aslında) aynısını hükumet yaptı deyin kesin montajdır diyen bir zihniyetin yer aldığı bir toplumda kimseye laf anlatamayız anlatamadığımızı geçtim anlamazlar zaten.
Bitmedi bir türlü dış mihraklar, paralel devletler pensilvanyalar bir anda ortaya çıktı zaten eskiden hükumet biz yaptık biz yapıyoruz derken artık ben yapıyorum ben yaptım diyor ve her çıktıkları yerde devamlı birilerini siliyor birilerini yok ediyor bir yerleri kapıyor icraattan çok tehdit savuruyor ve körü körüne de alkış tutuyorsunuz şuraya roman oluşacak kadar yazı yazarım ama okumaya başladığınız sayfada ki yazılanları bile unutursunuz şuan bazı şeyleri unuttuğunuz gibi.