LikeSend adlı üyeden alıntı

Odtü öğrencilerine ateist terörist solcu diyerek genellemekten , Tubitak için vatan haini demekten çok daha doğru bence . Daha bunun Tüsiadı da var , ihracatın tamamını yapanlar için de vatan haini dedi bu adam . Ama ihracat rakamlarını meydanlarda yüzü kızarmadan okuyabiliyor değil mi ?

Hem terörist bunlar diye meydanlarda hedef göstereceksin dışlayacaksın vatan haini ilan edeceksin , sonra da yaptıklarıyla bizim diye övüneceksin ... Var mı böyle dünya ? Rum tohumları dediler odtülüler için bizanslı dediler , o zaman bırakın da bizans övünsün bu devletin o insanların yaptıklarını kendi icraatı gibi gösterip övünmeye hakkı yok .

İsrail ile olan ticaret hacminin ne kadarı ithalat , ne kadarı ihracat bilmiyoruz fakat beni her 2 rakamda ilgilendirmez. İsraille bu ölçüde 10 katı kadar ticareti artırıp da israilin karşısındayız hikayesi uydurmayacaklar. İsrail dostu bir politika güdüyorlar. Amerikan dostu bir politika güdüyorlar . Oysa seçmenlerine bunun tam tersini söyleyerek oy topluyorlar. Yani aldatıyorlar yalan söylüyorlar .
Sahte kahramanlık yapıyorlar.

Filistinin halini görüp siz bu ticaretten rahatsız olmuyorsanız da kendi vicdanınıza kalmış . Memnunsanız da bilerek memnun olun .
Askeri anlaşmalarda kendi kanallarından iptal ettik tüm anlaşmaları diyerek nasıl insanları kandırıyor ve oylarını alıyorlarsa o ölçüde haberlerle bu anlaşmaların devam ettiğini silah alımı yaptıklarını sesli dile getirmiyorlarsa , iki yüzlülük yapıyorlarsa elbette ki bunu sorgularım.

Bak az önce sende israille ticaretimizin düştüğünü sanıyordun çünkü onların yalanları arasında kaybolmuşsun oysa 10 katına çıkmış haberin bile yok , olan biteni göremiyorsun.Şimdi de tutup neden rahatsız oldun diye soruyorsun.

İhracaatı yapan Tusiad madem 10 yıl önce niye bu rakamlara çıkamamış? Madem İhracaatin tamamını tüsiad yapıyor ne diye Hükümete İsrail ile şu kadar ticaret yaptın diyorsun bu nasıl çelişki?

Tüsiad işi meydanlara el atından para mı temin etmekmidir?

Odtü eylem yapan gruptan bazıları başlarında Romanın simgesi yokmuydu? Gezi parkında duvarlara zülüm 1453'te başladı yazılmadı mı?

Filistine en çok yardımı gönderen ülkelerden biriyiz geçen yıl dünya çapında 5 milyar dolar yardım yapmışız bu Türkiye tarihinde bir ilk yardım alan değil! Yardım veren olmuşuz.