Katilcenin seviye şimdi farkedildi , başbakanınızın diliyle cevap vereyim size ''Seviyeyi sizden öğrenecek değiliz''
Ek Olarak: Ya Allah deyip duruyorsunuz, biz Allahsız mıyız yapmayın Allah aşkına. Yeter kullandığınız dini...
Ek Olarak:
Bak herşeyi es geçiyorum herkesin siyasi görüşü farklıdır herşeyi atın bir kenara tamamen herşeyi hemde.Ama çıkıp şurda "okumak isteyen açar başını gider okula,okul bitince kapatır" demişsiniz.Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz.Kapılardan belliki sizin bacınız kovulmamış.Yemin törenlerinde tekme tokat dayak yememiş.Burda sıkıldım bu teraneden diyorsunuz.Biz de sizin teranenizden bıktık.Hizmet yapılır aynı şeyleri duymaktan bıktık drsiniz,başkalarına yapılan zulümleri görmez terane dersiniz.Allah boşuna Kur'an'da demiyor onlara anlatın,gerçeği göremezler.Şüphesizki onların kalpleri mühürlüdür.Boşuna konuşuyorum aslında.Allah birgün o kurduğunuz cümlenin hesabını sizden SORACAK !Şimdi bir bela verecem de zor tutuyorum kendimi.Ben hayatımda sizin kadar hizmet görmez nankör,insanlara 100 sene yapılan zulmü görmeyecek kadar ferasetsiz bir insan daha görmedim.Umarım birgün bu zulümleri sizde yaşarsınız.Ozaman da söylersiniz hep aynı teraneyi duymaktan sıkıldım DİYE.Savunduğunuz görüş 100 sene bu ülkeye eziyetten başka bir dikili ağaç bile getirmedi şu hükümet onca güzel şey yapıyor bir tanesini söylemezsiniz.Bir hata birşey yaptımı kıyameti koparırsınız.İşin tuhaf yanıda hem tüm hizmetleri görmezden gelip hemde tümünü kullanırsınız.Allah hidayet versin dicemde işte yukarda yazdığım ayet var boşuna dua etmiş olurum.
Önce terbiyeli olun, ne bu böyle, beddualar hakaretler.
Tartışmayı öğrenin önce, sabahtan beri demediğiniz kalmadı. Haddinizi bilin..!
Ek Olarak: 15 yaşında ki çocuklar bile siyaset yapar olmuş, onu da saygısızca, vay halimize...
Ek Olarak: Önce sen diye değil, siz diye hitap etmeyi öğrenin..!!!
Senin gibi insanlar ne demek?
Nerden biliyorsunuz benim nasıl bir insan olduğumu???
Tayyip ağzı ve zihniyeti işte; onlar,onlaaaaaarrrrrrrr