Yasemin81 adlı üyeden alıntı

Hastaneler artık muayene ücreti alıyorlar, bir ara yaptılar bu uygulamayı ve insanlar farketmeden kaldırdılar.
Tesettür olayını bilemem, benim için insan insandır,isteyen kapanır,isteye açılır.Tesettüre zulüm yapıldıysa bunun suçlusu bu halk değildir.
Zaten en ufak bir şeyde sıkıldım bu türban muhabbetinden, dara düşen vay benim türbanlı bacım,yeter be isteyen türban takar isteyen puşi...
Türbanlı oraya gidemedi,buraya gidemedi, hep aynı terane...
Okuyacak insan açar türbanı gider okuluna,çıkınca kapatır. He burada türban olmasın demiyorum,olsun tabi,sadece bahane olmasın diyorum.
Ayrıca türban yasağı falan yoktu askeriyede, sadece bir iğne olayı vardı. Zira türban siyasal bir simge haline getirilmeye çalışıldı yıllardır. Takmayın iğne dediler sadece sembol olmasın anlamında, annelerimiz nasıl takıyorsa öyle takın dediler işte, ne var annelerimiz dinsiz miydi? Şimdi güzel oldu dimi?
Terör de bitmedi, bitti sanan yanılır, medya susturuldu,araştırın, yandaş medyayla olacak iş değil bu.
Türkiye için yapabilecek varsa eminim herkes yapar, sıradan insan muamelesi yapan insanlar ne yapmış? En azından ülkemizin aziz kurucusu Ulu Önderimize laf edip, nankörlük etmedik. Zaten koskoca dünyada, en nankör ülke biziz yazık...Kimse önceden laf edemezdi Atamıza, şimdi cahil cühela konuşuyor. Türkiye için en çok şeyi yapan Atatürk'e saygı duymayan insan, zaten sen ne yaptın demesin. Ata'nın emanetine bile nankörlük yapan adamın bunu sormak ne haddine? En azından bir saygı duyarız.
Sandık mı? Vermedik zaten oy falan, daha ne yapalım? Hoş ülkede at koşturan, yargıya bile müdahale etmeye kadar giden bir adamın yönettiği ülkede, seçime nasıl güvenilir merak ediyorum...
Millet üç kuruş için ter dökmekte, adamın yaptığı herşey kanıtlandı,hala mı savunma yok artık diyorum...

Herkes fikrini savunsun.Kimse çıkıp yok siyaset yasak,yok saygı demesin, özgürlük deyip de başkasına müdahale etmesin. Wmaracı yönetimi müsaade etti ki konuşuluyor sayfalardır. Yasaksa kapatırlardı zaten. İyi valla ya, işine gelmeyen siyaset konuşmayın, şunu yapmayın deyip duruyor, yetti beee..... Ben cezamı yönetimden alırım kimseden değil...

Ek Olarak: Ayrıca benim kız kardeşim kapalı ve aslanlar gibi okudu üniversiteyi bitirdi ve şimdi işinin başında. Türban mı; okulda çıkardı, dışarıda taktı. Kuran'ın ilk emridir: OKU...Okumak için her şeyi göze alacaksın. Dinsiz mi olacaksın diyorlar? Okumaya gözü olan okur arkadaş, hee evde oturmak isteyen,çalışmak istemeyen adam, yok türban der durur...


Örtünme konusu hariç söylediğin herşeye katılıyorum .

Örtünme konusunda kimse nasıl takılacağı konusunda fikir akıl verme yetkisine sahip olmamalı , örtünen nasıl kendini huzurlu buluyorsa öyle takmalı , eğer bundan önceki yönetimler bunu yapmış olsaydı şimdi kimse bunlara oy vermezdi . Bunların elinde koz olunca da siyasi malzeme olarak 12 yıldır kullanıyorlar . Kullanırlar da başkasının elinde olsaydı bu koz onlarda kullanırdı.

Böyle şeyler ne yazık ki yaşandı yani , inkar edince yada görmezden gelince yaşanmamış olmayacaklar. Bunları kabul etmek lazım artık.