Alpazen adlı üyeden alıntı

Başka bir konuyu da hortlatarak aynı yazıyı yazmışsın. Fakat bana çok inandırıcı gelmedi açıkcası şikayetin.. Şuan sitelerimde sorun yok çalışıyorlar dipçik gibiler de üstelik. 1 ay önce yaklaşık bir kaç hafta sorunlar yaşattı natro bana ama uzunca bir süredir aldığım kaliteli hizmeti bir köşeye atamam. Firmaları 1-2 cümle ile kötüleyeceğinize daha detaylı bir şekilde sorunlarınızı "Yeni Başlayanlar" kısmına veya daha uygun bir yere yazınız ki belki çözümünü biliyoruzdur. Ve bu konuda forumda ki tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Hangi konularda şikayetiniz var merak ediyorum.

hoppaaa dipçik gibi serverlara bak sen hiç hız testi yaptınız mı ? iddaaya varmısın Tr'nin en yavaş serverlarından biri olup olmadığı konusunda gelip burada kendi reklamınızı yapacağınıza gidin serverları düzelttin 1000 tane siteyi aynı hosta koyarsanız olacağı bu maliyeti düşürmek için ha kesinti oluyormu olmuyor Allah için ama bu yavaşlıkla zaten ziyaretçi gelmez......
Turhostta çok kötüydü ama düzelttiler yeni serverlar açıp acaip hızlandı ama arada sırada kesinti oluyor kızdırıyorlar.. Türkiyede bir numara Guzelnet bunu herkez kabul edecek inşallah onlarda sizin gibi 1000 tane paylaşımlı site olayına girmezler nazar değmesin...