ArtemisTr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen hacı bndede var o hastalıktan.Facebookda kankam,yolda görsem tanımıyor gibi oluyorum :D
goga82
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Düşünmeden konuşmayı dene tahtada akıcı bir şekilde.Tahtaya öyle bir öz güvenle çık ki en büyük benim hatta uçak bile kullanabilirim de içinden.Hatta sınıf arkadaşlarını aşagıla içinden. bana inan belli bir süreden sonra atarsın bu pisikolojiyi üzerinden..senın sorunun doguştan gelen içe kapanıklılık..Hayır öyle degilim deme inanmam.kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sağlık Çalışanı
-
-
Ad Soyad
T** E**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
İnternette fazla takılanların genel sorunu bence bu:)
Sanal hayata değil reel hayata önem verelim:)
sosyalme.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmarter
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Düşüncelerini başkaları ile paylaşmaktan çekinme, bunda utanılacak veya küçümsenecek bir durum yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hiç unutmuyorum lise son sınıfta matris konusunu ben anlatmıştım sınıfa. Nasıl yapsam nasıl etsem derken çıktım, başladım anlatmaya.. Nasıl oldu nasıl bitti hiç anlamadım.. Ne söylediğimi de bilmem.. Ama mesele benim için o tahtaya çıkana kadardı.. Çıktıktan sonra herşey o kadar hızlı gelişti ki.. Bazen "ne yaparım, nasıl yaparım" duygusunu kafadan atmak lazım.. Sen başla, bir şekilde olur, bir şekilde yaparsın zaten..
5 sene öncesine götürdün beni, hüzünlendim bak :o
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Aynı ben :D lisede tahtaya kalktıgımı hatırlamıyorum sanki ama üniversitede mecbur çıkıp ders anlatacaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanalda yazarken insanlar jest ve mimiklerini görmez, gözlerini gözlerinize dikmezler. Kendinizi oldukça rahat hissedersiniz. Ancak dışarıda biri gözlerinizin içine baktığı zaman ne yapacağınızı şaşırırsınız. Okulda bir şeyler anlatırken herkes gözlerini size dikmişken elinizi bile nereye koyacağını bilemezsiniz. Nerede gülümseyeceğinizi, nerede sert duracağınızı kestiremezsiniz. Çünkü insanları bunlarla etkileyeceksinizdir. Anlattığınız konuya çok hakim olmasanız bile jestlerle, mimiklerle ve duruşunuzla konuya ne kadar hakim olduğunuzu gösterebilir, açığınızı kapatabilirsiniz. Tam tersi bir durumda ne yapacağınızı bilemezseniz; ne kadar konuyu güzel anlatsanız da başarıya tam anlamıyla erişemezsiniz.
Hayat burada değil dışarıda akıyor ve biraz o akışa katılmak gerekiyor. İnsanların her zaman düşüncelerine önem vermemeyi öğrenmelisin. En saçma şeyi anlatırken bile ben burada bir şey anlatıyorum, dinleyeceksiniz diyeceksin. İnsanların seni dinlemesini sağlayacaksın. İnsanlarla aktivitelerde bulunursan zamanla bu sorunu aşacaksın.
www.bazenoyleolur.com
alicin12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ben lise 2 'ye gidiyorum fakat bendede bu olay vardı.Tamamen bilgisayarı fazla oynamanın zararları.Daha sene başlayana kadar bir kızla konuşmaya utanıyodum :D tipsiz olduğumuda düşünmüyorum ama utanıyodum işte.Bence şöyle düşünmelisin.Ucunda ölümmü var ? yanlış yapsam ne olacak diye düşün.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-