santor adlı üyeden alıntı

hoppaaa dipçik gibi serverlara bak sen hiç hız testi yaptınız mı ? iddaaya varmısın Tr'nin en yavaş serverlarından biri olup olmadığı konusunda gelip burada kendi reklamınızı yapacağınıza gidin serverları düzelttin 1000 tane siteyi aynı hosta koyarsanız olacağı bu maliyeti düşürmek için ha kesinti oluyormu olmuyor Allah için ama bu yavaşlıkla zaten ziyaretçi gelmez......
Turhostta çok kötüydü ama düzelttiler yeni serverlar açıp acaip hızlandı ama arada sırada kesinti oluyor kızdırıyorlar.. Türkiyede bir numara Guzelnet bunu herkez kabul edecek inşallah onlarda sizin gibi 1000 tane paylaşımlı site olayına girmezler nazar değmesin...

Hocam yazmış olduğun son 4 mesajın hepsi natro ile ilgili.. Bu arada natro benim değil neyin reklamını yapim ben sadece 5 sayfa boyunca nasıl yorum yapmışlarsa bende herkes gibi tavsiyemi söyledim. Ref'linki de paylaşmıyorum. En az sizin kadar tavsiyemi söyledim..

1000 tane siteyi tek serverda barındırdıklarını kanıtla tavsiyelerini dinleyerek istediğin hosting firmasına taşıyayım.Ben inanmıyorum, 1000 adet siteyi tek sunucuda barındırsalar sitelerim açılmaz.. Eee açıldığına göre 1000 adet siteyi barındırmıyorlar.
Turhost'dan hizmet almadım hiç bilmiyorum. Güzelnet'i herkese kabul ettirme gibi bir amaç neden güdüyorsunuz anlamış değilim :)

Saygılar