-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bu konu altından mybb sorunlarımı paylaşacağım ve konu kirliliği yapmayacağım.
Mybb'de fazlasıyla sorun yaşıyorum. Kendi kendine dosyalar siliniyor, kurucu olduğum halde yetkiniz yok diyor bazı sayfalarda(eklenti), veya bunun gibi sorunlar işte. Tabi düzelttim bu sorunları. Fazla sorun olunca soram dedim:
1-) Mybb'de kategori ve konu altında örneğin konuları seçtik. Sonra bir işlem(sil, taşı vs.) yapacağız. Yap deyince şu hatayı veriyor:
Üzgünüz, fakat yönetecek bir mesaj seçmediniz veya bir önceki yönetim bölümünüz zaman aşımına uğradı (Seçimden 1 saat donra).Lütfen bir konu seçin ve tekrar deneyin.
Ne demek şimdi bu? Her zaman böyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
bunu default temayı seçip deneyin bi, aynı sorunlar bendede vardı sonradan farkettim ki temadaymış sorun :)
tema yeterince güncel degilse böyle sorunlar yaşatabiliyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Kullandığınız MyBB Sürümü Kaç ? Site adresiniz Nedir ? Kullandığınız eklentiler nedir ? bunlar hakkında bize bilgi verin ki bizde ona göre size bir çözüm sunabilelim. Sorunu görmeden size yardımcı olamayız...
İyi forumlar.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sürüm 1.6.10 eski sürüm kullaniom. Tema uyumluluğundan kaynaklanio diosunuz simdi denicem o zaman uyumlu sürümle uyumlu değildi zaten yaparken.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Forumunuzda asıl kurucu sizmisiniz? Yani forumda süper admin olan birisimi var. Eğer varsa ondan admin paneldeki admin izinlerini yeniden kontrol etmesini isteyiniz.
Son olarak, şablonlar kısmında Moderasyon şablonunda değişen bir şablon var mı kontrol edin. Varsa orjinale çevirin ve tekrar deneyin.