Şarjda değilim hocam. 1300 TL etmez o telefon en fazla 900 lira.
:) ne diyeyim kardeşim ben. 900 liraya bu özellikte telefon bulmak gerçekten çok zor.
Ben discovery kullanıyorum 1800 mah bataryası var herkes olumsuz gözü ile bakıyor. Ama bana hiç ellemedıgım taktirde 4 5 gun yetıyor elıte ıcınde 2500 mah gayet yeterlı bır batarya 1 gunutam goturecegınden emınım full kullanımla bence gayet güzel bir telefon ücretide yeterlı :D
Tabikide 2500 mah yeterli fakat diğer özelliklerinin yanında biraz sanki aşağı kalıyor.
Elektronik cihaz alırken bir kez değil bir kaç kez düşünmek ve araştırma yaparak almak gerek. Satıcı size malı satmak için bin bir surat şekline girer, ve hiç bir sorunu yokmuş gibi o malı size satarak komisyonunu almak ister elbetteki, ama bunu kendiniz yapacak olursanız bende hem sorun yaşamamış olursunuz hemde kafanız rahat olur bu tip sorunlara vesile olmamış olursunuz.
Haklısınız hocam. Hangi satıcı ürününü kötülemiş ki General Mobile kötülesin değil mi ? :D
Aynı şekilde discovery ellemedğim zaman 2-3 gün dayanıyor gün içinde oyun,mesaj,konuşma yapınca akşama eve gittiğimde %40 larda oluyor şarj.
Ek Olarak:
Ek Olarak:
Gayet normal o zaman :) Hiç kullanmadım discovery ama çevremde çok kullanan var onlarda aynen senin dediğin gibi söylüyorlar. Akşam eve gittiklerinde %50 %30 arası bir sarj kalıyormuş.