lostyazilim

Şu an 1000 tl nakitiniz olsa ne sitesi açardınız?

35 Mesajlar 3.397 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

kramper adlı üyeden alıntı

hocam film sitelerine reklam veren reklam firmaları var mı ki? para kazanabilcez mi

Tabikide var, bu kadar film sitesi nasıl ayakta duruyor? Neden bu sektöre bu kadar önem veriliyor tehlikeli olduğu halde? Çok büyük paralar dönüyor çünkü, reklam firmaları zamanında hepsini biliyordum benimde vardı sitelerim 1 yıl kadar önce ama hatırlamıyorum şuanda isimlerini diğer film sitelerini gezerek o sitelerden bakabilirsiniz neler kullanıyorlar veya forumda konu açabilirsiniz.

wmaraci
reklam

Juglans Juglans WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Ziraat
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 42 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
film sitelerine videoları nasıl yüklüyorlar mail.ru falanmı kullanıyorlar. bir de çok iyi bir internet bağlantısı gerekmez mi? o kadar filmi dizi kimbilir kaç tb. film işinde olmadığım için soruyorum bilgim yok.

RealOne RealOne Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 5 / 8
  • Ticaret 3, (%100)
Film sitesi işine girme 1000 TL ile yapacağın seo işe yaramaz seoda kendi bilgininde olması lazım insanlar o film sitelerine kaç para yatırıyor çok fazla rekabet var sıkılırsın girme bence umduğunuda bulamazsın. Uzak Dur Derim.

(Seo işi yapıyorum Ve Daha önceden Film işine girmiş birisi olarak nacizane fikrim)

kramper kramper <?php echo "hi world!" ?> Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım &amp; SEO
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

RealOne adlı üyeden alıntı

Film sitesi işine girme 1000 TL ile yapacağın seo işe yaramaz seoda kendi bilgininde olması lazım insanlar o film sitelerine kaç para yatırıyor çok fazla rekabet var sıkılırsın girme bence umduğunuda bulamazsın. Uzak Dur Derim.

(Seo işi yapıyorum Ve Daha önceden Film işine girmiş birisi olarak nacizane fikrim)

Teknoloji bloguna ne dersiniz?

Ek Olarak:

Teknoloji bloguna ne dersiniz?

wmaraci
wmaraci

RealOne RealOne Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 5 / 8
  • Ticaret 3, (%100)
Ben olsam teknoloji blogunada girmem ...

Hocam sen bilirsin ama zor iş yani o 1000 TL ile para kazanacağın bişey arıyorsan kesin kazanacağım gözüyle bakma gitme ihtimalide var biliyosun bizim ülkede bakkal açarken holding olacam gözüyle bakıyor bu heves 3 gün gidiyor sonra devir etmeye bakıyor bildiğin aklına yatan gerçekten gelecek gördüğün sıkılmayacağın bişey yap derim.

Bu işlerden anlıyorsan eğer gir yoksa onun bunun fikriyle yola çıkma. yada çok güvendiğin bu işleri bilen biriyle gir paa benden emek senden gibi daha sıkı sarılırsınız...

• Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

Ben olsam teknoloji blogunada girmem ...

Hocam sen bilirsin ama zor iş yani o 1000 TL ile para kazanacağın bişey arıyorsan kesin kazanacağım gözüyle bakma gitme ihtimalide var biliyosun bizim ülkede bakkal açarken holding olacam gözüyle bakıyor bu heves 3 gün gidiyor sonra devir etmeye bakıyor bildiğin aklına yatan gerçekten gelecek gördüğün sıkılmayacağın bişey yap derim.

Bu işlerden anlıyorsan eğer gir yoksa onun bunun fikriyle yola çıkma. yada çok güvendiğin bu işleri bilen biriyle gir paa benden emek senden gibi daha sıkı sarılırsınız...

Hocam bu işlerde yeni sayılmam şu an hali hazırda 1k hitli forum sitem var. Ama teknoloji blogu konusunda acemiyim. Teknolojiyle aram iyidir takip ederim. Çok mu zor belirli bir hit yakalamak? Dediğim forumumda da reklamını vs. Yaparım.

seomweb seomweb ceobilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Business Man
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1142
  • Beğeniler 247 / 199
  • Ticaret 25, (%100)
Güzel bir tek ürün bul ürünleri sattıktan sonra aldığın yerden al ürüne para verme yani önce sat sonra alıp gönder . tek ürün sitesine 200+250 lira temn etsen 750 tl de reklama ayırırsın adwords veya facebook ürünün kar oranı yüksek olması lazım 100tl ise 200 satman lazım ki para kazanasın .. bol kazançlar ..

iqhaber.com

hasancem hasancem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** C**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 2, (%100)
Biraz daha fazlasına online oyun :D

Ek Olarak: Yanlız varya :D bu yorumları yapanlar emin ol 1000TL'si olsa bu söylediklerini yapamazlar.

Bekara karı boşamak kolay misali. Parası olana harcaması o kadar kolay olmaz :D

kaybetme ihtimali gelir akla. :D :D

onu yaparım bunu yaparım :D eheyt arkadaşım benim :D

• Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

hasancem adlı üyeden alıntı

Biraz daha fazlasına online oyun :D

Ek Olarak: Yanlız varya :D bu yorumları yapanlar emin ol 1000TL'si olsa bu söylediklerini yapamazlar.

Bekara karı boşamak kolay misali. Parası olana harcaması o kadar kolay olmaz :D

kaybetme ihtimali gelir akla. :D :D

onu yaparım bunu yaparım :D eheyt arkadaşım benim :D

Hocam sizin konunuzu hatılıyorum online oyun ve para yetmezliği gibi bir şeydi :D
Nasıl gidiyor şu an? Kendiniz mi kodluyorsunuz?

hasancem hasancem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** C**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 22 / 21
  • Ticaret 2, (%100)

kramper adlı üyeden alıntı

Hocam sizin konunuzu hatılıyorum online oyun ve para yetmezliği gibi bir şeydi :D
Nasıl gidiyor şu an? Kendiniz mi kodluyorsunuz?

Ben projenin geliştirilmesini (fikir detay anlamında) üstleniyorum. Ayrıca tamamı bana ait. Herhangi bir ortaklığım söz konusu değil.

Benim kenarda paramda yoktu :) kredi için başvuru yaptığım bankalardan pek olumlu cevapta alamadım.

Yazılımcı arkadaş iyi niyetli sağolsun, benide tanır, ilk işimiz değil bu.
İlk ödemeyi kredi kartına taksitlendirerek ödeme yaptım kendisine, 2-3 haftaya bitmesi bekleniyor.

O süre bitene kadar yeni ödeneklere ihtiyacım var :D Allahtan ümit kesilmez arayışım devam ediyor, pes etmiyorum kesinlikle :D

mevcut sitelerimide burada satışa çıkartmıştım, onlara da alıcı bulamadım.
Bakalım ne olacak :D bilmiyorum...
Ama o proje bitecek. gerekirse sırtımdaki cekedi satarım. İçimde kalmayacak. İstedim yaptım diyeceğim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al