Ben projenin geliştirilmesini (fikir detay anlamında) üstleniyorum. Ayrıca tamamı bana ait. Herhangi bir ortaklığım söz konusu değil.
Benim kenarda paramda yoktu :) kredi için başvuru yaptığım bankalardan pek olumlu cevapta alamadım.
Yazılımcı arkadaş iyi niyetli sağolsun, benide tanır, ilk işimiz değil bu.
İlk ödemeyi kredi kartına taksitlendirerek ödeme yaptım kendisine, 2-3 haftaya bitmesi bekleniyor.
O süre bitene kadar yeni ödeneklere ihtiyacım var :D Allahtan ümit kesilmez arayışım devam ediyor, pes etmiyorum kesinlikle :D
mevcut sitelerimide burada satışa çıkartmıştım, onlara da alıcı bulamadım.
Bakalım ne olacak :D bilmiyorum...
Ama o proje bitecek. gerekirse sırtımdaki cekedi satarım. İçimde kalmayacak. İstedim yaptım diyeceğim.
Benim kenarda paramda yoktu :) kredi için başvuru yaptığım bankalardan pek olumlu cevapta alamadım.
Yazılımcı arkadaş iyi niyetli sağolsun, benide tanır, ilk işimiz değil bu.
İlk ödemeyi kredi kartına taksitlendirerek ödeme yaptım kendisine, 2-3 haftaya bitmesi bekleniyor.
O süre bitene kadar yeni ödeneklere ihtiyacım var :D Allahtan ümit kesilmez arayışım devam ediyor, pes etmiyorum kesinlikle :D
mevcut sitelerimide burada satışa çıkartmıştım, onlara da alıcı bulamadım.
Bakalım ne olacak :D bilmiyorum...
Ama o proje bitecek. gerekirse sırtımdaki cekedi satarım. İçimde kalmayacak. İstedim yaptım diyeceğim.
:D hocam bana bir atın şu sattığınız siteleri beğenirsem alırım. Güvenilirsiniz sonuçta niyetiniz belli :)