Twitter Türkiye de ki reklam faaliyetleri ile : http://www.genartmedya.com.tr/ şirketi ilgileniyor ve kuruşuna kadar vergisini ödeyen bir yapıya sahipler. Vergi ödemediklerini nereden biliyorsunuz ?
Bizi iplemediklerini kim söylüyor ? Mahkeme kararı olduğu müddetçe bağlı bulunduğu ülkenin kanunları nezdinde içerik kaldırmayı kabul eden bir kurum , reddettiği şey ip bilgilerini paylaşmak ve sen üye olurken de sana bunu garanti ettiğinden devletler ile paylaşmıyor. Ne yapsın adamlar ? Bi Alo Fatih departmanı açıp hükümetin emrinde yazı kaldır indir şunu yaz bunun ipsini ver diye boyun mu eğsinler ?
Hükümet böyle kafasına göre olsun istiyor ip ver lokasyon ver emredersiniz desinler diye bekliyor. Öyle diktatörlük de her yerde sökmez.
Bizi iplemediklerini kim söylüyor ? Mahkeme kararı olduğu müddetçe bağlı bulunduğu ülkenin kanunları nezdinde içerik kaldırmayı kabul eden bir kurum , reddettiği şey ip bilgilerini paylaşmak ve sen üye olurken de sana bunu garanti ettiğinden devletler ile paylaşmıyor. Ne yapsın adamlar ? Bi Alo Fatih departmanı açıp hükümetin emrinde yazı kaldır indir şunu yaz bunun ipsini ver diye boyun mu eğsinler ?
Hükümet böyle kafasına göre olsun istiyor ip ver lokasyon ver emredersiniz desinler diye bekliyor. Öyle diktatörlük de her yerde sökmez.
Daha önce bu tarz konular (reklam,vergi) olduğu için benzetme yaptım. Bende olsam benim ülkemde yayın yapıyor ve benim yasalarımın verdiği kararlara uymuyorsan kapatırım! Değil tiwitter istersen microsoft ol!
Konuyu siyasete bağlamanın, diktatörlük v.s gibi muhabbetlere sokmanın bence anlamı yok. Akp - Chp kavgasına dönmesin ki ben ikisinide desteklemiyorum:)