lostyazilim

Twitter Açıldı.

42 Mesajlar 5.968 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

cenktolga adlı üyeden alıntı

Kapanması kadar açılmasıda olay oldu:) Zamanında youtbe'nin kapatılma sebebi neyse bununda aynı. Ülkemizde ofisleri olmayan ve vergiye tabi olmayan tüm kuruluşlar bu tarz tehditlere maruz kalıyor.
Açılmasına sevinmediğim gibi kapatılmasınada zerre kadar üzülmemiştim. Eğer ülkemizde olmayıp en çok ülkemizde önemsenen bir platform bizi iplemeyecekse s... eidlmesi caizdir:)

Twitter Türkiye de ki reklam faaliyetleri ile : http://www.genartmedya.com.tr/ şirketi ilgileniyor
EnkaZ onur33

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Önümüzdeki saatlerde Twitter’a uygulanan engelin kalkması bekleniyor…
Bu kapsamda Samsun’da C.K. adlı kadının ismi kullanılarak müstehcen içerikli yazı ve resimlere yer veren sahte hesap askıya alındı.
C.K’nın başvurusunu değerlendiren Samsun 2. Sulh Ceza Mahkemesi, ihlalin gerçekleştiği yayın, kısım ve bölümle sınırlı olarak içeriğe erişimin engellenmesine karar vermiş, kararı internet sağlayıcıları birliğine göndermek üzere TİB’e iletmişti.
TİB’den yapılan açıklamada, Twitter’dan karara konu içeriğin kaldırılmasının istendiği ancak “Twitter’ın bu kararlara duyarsız kaldığı ve mahkeme kararlarını tanımadığı” belirtilerek, “Bu nedenle, vatandaşlarımızın ileride telafisi mümkün olmayacak mağduriyetlerinin önlenmesi için başka bir seçenek kalmadığından mahkeme kararları doğrultusunda Twitter’a erişimin engellenmesi tedbiri uygulanmıştır. *******ünikasyon İletişim Başkanlığı, hukuk devleti ilkesi çerçevesinde mahkeme kararlarını uygulamakla yükümlüdür” ifadesi kullanılmıştı.
Açıklamada, yurt dışı merkezli söz konusu internet sitesinin, Türk mahkemelerinin kararlarına uyarak hukuka aykırı içerikleri çıkardığı takdirde, tedbir amaçlı uygulanan erişimin engellenmesine son verileceği bildirilmişti.
Sosyal paylaşım sitesi Twitter’ın avukatı Gönenç Gürkaynak da TİB yetkilileriyle erişimin engellenmesine ilişkin mahkeme kararlarıyla ilgili görüşmüştü.
Twitter, bugün C.K’nın şikayetine konu hesabı askıya aldı.

cenktolga cenktolga Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek web designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 454
  • Beğeniler 89 / 85
  • Ticaret 0, (%0)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Twitter Türkiye de ki reklam faaliyetleri ile : http://www.genartmedya.com.tr/ şirketi ilgileniyor ve kuruşuna kadar vergisini ödeyen bir yapıya sahipler. Vergi ödemediklerini nereden biliyorsunuz ?
Bizi iplemediklerini kim söylüyor ? Mahkeme kararı olduğu müddetçe bağlı bulunduğu ülkenin kanunları nezdinde içerik kaldırmayı kabul eden bir kurum , reddettiği şey ip bilgilerini paylaşmak ve sen üye olurken de sana bunu garanti ettiğinden devletler ile paylaşmıyor. Ne yapsın adamlar ? Bi Alo Fatih departmanı açıp hükümetin emrinde yazı kaldır indir şunu yaz bunun ipsini ver diye boyun mu eğsinler ?
Hükümet böyle kafasına göre olsun istiyor ip ver lokasyon ver emredersiniz desinler diye bekliyor. Öyle diktatörlük de her yerde sökmez.

Daha önce bu tarz konular (reklam,vergi) olduğu için benzetme yaptım. Bende olsam benim ülkemde yayın yapıyor ve benim yasalarımın verdiği kararlara uymuyorsan kapatırım! Değil tiwitter istersen microsoft ol!

Konuyu siyasete bağlamanın, diktatörlük v.s gibi muhabbetlere sokmanın bence anlamı yok. Akp - Chp kavgasına dönmesin ki ben ikisinide desteklemiyorum:)
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Ozi Ozi . Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Devoloper
  • Konum Almanya
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 3052
  • Beğeniler 1 / 941
  • Ticaret 50, (%100)
Beyler dnslerini bırakın göreyim sizi açıkmı kapalımı ;)
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Alpazen Alpazen Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek SEO UZMANI
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** Z**
  • Mesajlar 489
  • Beğeniler 48 / 114
  • Ticaret 0, (%0)
twitter bende de kapalı şuanda..

fatih83 fatih83 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 48 / 65
  • Ticaret 18, (%100)
8.8.8.8 ve 8.8.4.4 ile dün bir kere giriş yaptım ama sonra yapamadım. Bu dns ler de engellendi galiba.

cgrclk cgrclk Fortis Fortuna Adiuvat Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 3270
  • Beğeniler 1014 / 1983
  • Ticaret 53, (%100)
Şu an için hiçbir dns değişikliği ya da vpn kullanılmadan giriş yapabiliyorum.

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

cenktolga adlı üyeden alıntı

Daha önce bu tarz konular (reklam,vergi) olduğu için benzetme yaptım. Bende olsam benim ülkemde yayın yapıyor ve benim yasalarımın verdiği kararlara uymuyorsan kapatırım! Değil tiwitter istersen microsoft ol!

Konuyu siyasete bağlamanın, diktatörlük v.s gibi muhabbetlere sokmanın bence anlamı yok. Akp - Chp kavgasına dönmesin ki ben ikisinide desteklemiyorum:)

Yemin ederim bende ikisini de desteklemiyorum :) hatta bizi 2 seçenekli mecburi bir çıkmaza mahkum edenlere de lanet ediyorum.
EnkaZ

kişi bu mesajı beğendi.

mertkaan mertkaan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek YAPI RESSAMI
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 569
  • Beğeniler 48 / 81
  • Ticaret 7, (%100)
kapalı

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

fatih83 adlı üyeden alıntı

8.8.8.8 ve 8.8.4.4 ile dün bir kere giriş yaptım ama sonra yapamadım. Bu dns ler de engellendi galiba.

Google chrome zenmate diye bir eklenti var onu kullanın , dns değiştirmeyle uğraşılmıyor sürekli yeni bi dns daha engelleniyor . En güzeli eklenti şu an için.Reklam falanda yok temiz ve hızlı öyle hotspot gibi sağdan soldan reklam çıkmıyor.
fatih83

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al