Twitter kapatılma konusunda kararı destekleyen bir mesajınızı görmüştüm aradım konu silinmiş zannedersem bulamadım bugun 12 civarında konuya son yorumu yapmıştınız kararı destekleyip engeli nasıl aşacağımız konusunda program tanıtıp siteye linkini atmak cidden ilginç olmuş
Savunmamı şöyle yapayım, Twitter kullanmıyor değilim kullanıyorum ve Twitter'a erişlebilmek için gereken eklentiyide kullanırım çünkü yazılarımı Twitter üzerinden yayınlıyorum ve hit kazanıyorum buda bana websitem için artı puan demek.
Fakat twitter kapansa hiçbir eklenti bile çalışmayacak duruma gelse gidip kendimi asmam kesmem paralamam kendimi devlet neden kapattı diye.
Yine sözümün arkasındayım, şimdi o mesajı buraya yazmayayım belki benim yüzümden kapanmıştır konu :) Açılması için gidip sağda solda bağırmam fakat şöyle diyorum ki tamamen kapanana kadar ben kendimi düşünür gider yine hit sağlamaya çalışırım. Ama eğer Twitter gibi bir Türk sitesi olsun Twitter'ı değil gider orayı desteklerim, bugünkü mesajımda yazdığım gibi