-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Madem bütçeniz bu kadar geniş demek ki büyük bir firma ile ilişkiniz var.
Orası beni ilgilendirmez ama eğer bu işleri yapacaksanız tek başınıza olmaz. Bir Ajansla anlaşıp reklam çalışmaları yapacaksınız. Onlar doğru kitleyi ve doğru mecrayı seçebilirler. Ayrıca sizin isteidiğiniz şekilde çalışmalarda istenilen başarıya ulaşmanızı sağlayabilirler.
Bence en mantıklısı bu. Zaten Bir Ajans olmadan da pek fazla TV kanallarına ulaşamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ui designer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ürün nedir ? öncelikle satış yapacağınız bir ürün var diyelim bu bayanlara özel bir kozmetik ürünü bunu bayanlara özel reklam alanlarında yapmalısınızki ürünün satışı gerçekleşmesi ve reklamı kolay olur. Facebook ta satış yapamacağınız ürünlerde vardır yada google ile bu sonuçta sizin hangi kitleye ulaşmanız lazım satışını yapacağınız ürün nedir tek bir ürün mü
genel bir marka yı bilinir hale mi getirmek istiyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ürün/marka ismi vermeden tanıtımı yapılacak ürün cinsi, içeriği ve kitlenizi belirtirseniz size daha sağlıklı fikirlerle geri dönüş yapabiliriz.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adwords ve facebook'a reklam ver derim. Çünkü daha ölçülebilir.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Tv'de doğru kitleye reklam yapmadıktan sonra reklamın bir anlamı olmaz ben birçok reklam ajansında çalıştım hala da devam ediyorum benim önerim ürünün kitlesine yönelik siteleri araştır onlarla irtibat kurman ayrıca tv bütçesi basit bir bütçe değildir.. Tv'de bir kanalda yapacağın 5.000 veya 10.000 tl'lik reklam bütçeni bölerek internette birçok siteye reklamını verebilirsin getirisi çok iyi olacaktır. Ama dediğim gibi ürün kitlesi önemli...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Operatör danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam ben size gene çook teşekkür ediyorum.Ama o mesajınıza o cevap yakışır.Kusura bakmayın