Şimdi oyunumuzu oynamak çok kolay, başlangıçta size belli bi miktar metal top veriliyor ve sizde önünüzdeki camlara çarpmamak için topu fırlatıyosunuz.Şimdi ‘Eee,bu toplar bitmiyo mu ?” sorusunu soruyor olabilirsiniz.Toplar bitiyor tabii ki de eğer kristalleri vurmazsanız.Sağda solda üçgen piramitler var onları her vurduğunuzda top sayınız “+3″ artıyor.Daha büyükleri var onlarda “+5″ veriyor.
Ayrıca oyunda belirli kapılar var ve o kapıları geçtiğiniz zaman checkpoint oluyor. Normalde topunuz bittiği zaman oyun biter ve checkpointten devam etmeniz gerekirken oyun size bu özelliği parayla satıyor.Oyun içinde hiç reklam yok, adamlar demekki parayı burdan kazaniyorlar.
Ayrıca oyunun grafikleri vs. gayet tatmin edici, eğer oyun kasarsa ayarlardan minimuma getirip rahatlıkla oynayabilirsiniz.Oyunun sesleri çokta rahatsız edici değil ancak ben sesini kapatıp müzik dinlerken oynuyorum.Oyunda aynı anda 5-10 tane top atabilirsiniz ancak bu toplarınızın çabuk bitmesine yol açıyor.Bunun daha ucuz ve kolay bir yolu var :) Eğer oyunda ardı ardına 10 kez kristal vurursanız(yani 10 kez kombo yaparsanız) bir basışta 2 top birden gidiyor ama elinizdeki top sayisi 1 azalıyor.(Karışık anlattım ama anlayan anladı işte..)Ayrıca bu komboyu 20 kez yaparsanız aynı anda 3 top,30 kez yaparsanız 4 top,40 kez yaparsanızda aynı anda 5 top atabilirsiniz.Tabii bunu yapmak çokta kolay değil.Armut piş ağzıma düş olursa oyunun b*ku çıkardı saten.
Ayrıca oyunda herhangi bir engele çarparsanız 10 tane top kaybediyorsunuz.O yüzden elinizden geldiğince az çarpın.
Oyun gayet zevkli.Hem iOS hem de Android sürümleri var.İkiside ücretsiz ancak premium alabiliyorsunuz.Premiumun katkısıda checkpointlerden devam etme özelliği.Artık tercih sizin. (:
Yorumlarınızı bekliyorum :)
Kaynak:http://www.metinyazar.com/inceleme/smash-hit-oyun-incelemesi.html