Domaini herhangi türk firması aracılığıyla aldıysan taşısan bile o domain altında ligtv yayınlama , hosting firması Türk görünüyor bu şekilde yayın yaptıysan zil çalar kapıyı açarsın karşında polisi görürsün. Ağır ceza için 7000 liradan aşağı dosyayı alacak avukat yok , bilişimle alakalı durumlarda bu miktar çok daha artıyor , baronun vereceği avukat konuya tam hakim olamadığından hiç bir etkisi olmuyor.

Bence site düzenini düşünmeden önce bunları bi düşünmeli çözmelisin. Ligtv işi günde 500k hitte getirir ama neden herkes bu işi yapmıyor diye bir düşün derim . Türk hostla olmaz , türk firmadan alınmışsa o domain ile olmaz , türkiyede yaşıyorsan bu işlere bulaşmanı tavsiye etmem.
Şu an ligtv yayınlayan sitelerin hemen hemen %80 i hakkında bilgim var ve hepsi de yurtdışında başka ülkelerde yaşıyor. türkiyede yaşayan bu işi yapanların bir çoğu ya cezaevinde ya o mahkeme senin bu mahkeme senin koşturuyorlar .
Bence konuya tamamen hakim olmadan yapma bu işi 3 kuruş için sicilin kirlenir yada hapislere düşersin . Film işine dizi işine benzemiyor bu ligtv .