KarakayaEmre adlı üyeden alıntı

Buray Bey yazdıklarınızı okudum yanlış anlamayın sataşmak için yazmıyorum.Ancak bu görüşünüze katılmıyorum.Sırf bir yazılımcı veya programcı ingilizce bilmesi onu eksi duruma düşürmediği kanaatindeyim.Burada çoğu arkadaşımız ingilizceyi bilmiyor ama çok önemli işler çıkarıyor.Bu arkadaşlarımız ayrıca Türkçe makalelerde yayınlayarak diğer kesimleri eğitiyor ve geliştiriyor.Sizin bu yaptığınız bana biraz tuhaf geldi.

Emre Bey, herkesin çalışmasına ve yaptıklarına saygı duyuyorum, buna şüpheniz olmasın. İngilizce bilmeyen ancak bir çok başarılı çalışmalar yapıyor dediniz burda bahsettiğimziz çalışma Wordpress, Joomla yada başka bir meslek yada internetin farklı bir idare alanı ile ilgili değil. Burada bahsettiğimiz bir Browser çalışması. Makale'de bulunan yazı ve içerikleri doğru anlaması ve uygulamada bizlere fikirsel açıdan destek olabilmesi önemli. Şayet Wmaracı'nı saygın bir yer olarak görmesem her çalışmayı önce burada duyurmazdım. Burada bulunan tüm arkadaşların başarılı çalışmalar ortaya çıkarabileceğine inanıyorum. Tek sorun bizim çalışmamızda önemli olan unsurun ingilizce bilgisi mecburi olmasıdır.