Konuyu ve bahsettiğiniz slayt dosyasını, "Geliyoo Browser" olarak tanımladığınız yazılımı açıklamak üzere açtığınızı belirtmişsiniz. Ben ise içeriklerin, tamamen internet üzerinden kopyala - yapıştır olarak toplandığı bir metin olduğunu belirttim.
Bahsettiğiniz tarayıcı ile alakalı bir detay ve özellik belirtmemişsiniz, kısacası bu slayt dosyası yazılımınızla alakalı herhangi bir tanıtım detayı içermiyor.
Bahsettiğiniz tarayıcı ile alakalı bir detay ve özellik belirtmemişsiniz, kısacası bu slayt dosyası yazılımınızla alakalı herhangi bir tanıtım detayı içermiyor.
O zaman şöyle yapalım metin sen bana skype adresini ver ben de sana demo exe dosyasını gondereyim bir de o açıdan bak. O zaman eksik ve hataları daha kolay tespit edebilirsin sanırım. Böylece eğer yardımcı olmak istersen gerekli detayları bizimle paylaşırsın. Burdan online olarak Demo sürümünü vermem zor. Ayrıca yine söylediğimi ifade edemedim sanırım. Browser'da bize ait bir detay diye bir konu zaten yok. Browser'ın temel amacı bellidir. İnternet tarayıcısı bu tarayıcının çalışma prensipleri ile alakalı bir makale oluşturuldu. Prensiplerde yada çalışma modelinde görülebilecek eksiklerin bildirilmesi için. Yani şayet gördüğün bir eksik var ise yada bizim göremediğimiz ancak senin fark ettiğin bir eksik bunu soylemeniz için oluşturuldu. İçeriklerin kullanım şekilleri bu nedenle belirtildi. Umarım şimdi anlatabilmişimdir.
Ek Olarak:
Bence yapıcağınız şey yandex Browser'e benzemesin hayatta kullanmam Ama chrome gibi olursa bilinki Chromeyi o gün Bilgisayarımdan silerim Saygılarımla.
Desteğiniz için teşekkür ederiz. Chrome'a benziyor evet ancak Mozilla Altyapısı kullanılıyor. Yani Mozilla'yı Chrome ile birleştirdik de diyebiliriz. Bir çok önemli ayrıntı yer alıyor browser da asıl amaç oldukça derin bir konu çalıştıkça ve içerisine girdikçe daha çok şey farkediyoruz.