O zaman şöyle yapalım metin sen bana skype adresini ver ben de sana demo exe dosyasını gondereyim bir de o açıdan bak. O zaman eksik ve hataları daha kolay tespit edebilirsin sanırım. Böylece eğer yardımcı olmak istersen gerekli detayları bizimle paylaşırsın. Burdan online olarak Demo sürümünü vermem zor. Ayrıca yine söylediğimi ifade edemedim sanırım. Browser'da bize ait bir detay diye bir konu zaten yok. Browser'ın temel amacı bellidir. İnternet tarayıcısı bu tarayıcının çalışma prensipleri ile alakalı bir makale oluşturuldu. Prensiplerde yada çalışma modelinde görülebilecek eksiklerin bildirilmesi için. Yani şayet gördüğün bir eksik var ise yada bizim göremediğimiz ancak senin fark ettiğin bir eksik bunu soylemeniz için oluşturuldu. İçeriklerin kullanım şekilleri bu nedenle belirtildi. Umarım şimdi anlatabilmişimdir.
Bu şekilde düşünmeniz güzel, ama ortada test edilebilecek bir ürün yokken, insanların nasıl yorum yapmasını bekleyebilirsiniz ki?
Sisteminizde olan şeyler lider olan tarayıcılardakilerle aynıysa bile, ürünün yorum yapmasını istediğiniz kişiler tarafından denenebilmesi gerekmektedir. Ürünü paylaşamıyorsanız, liste halinde tüm özelliklerini detaylı bir şekilde paylaşarak değerlendirme talebinde bulunabilirsiniz. Bu şekilde herhangi bir inceleme yapılması çok güç.