Abilerim kardeşlerim. Birkaç senedir blog yazıyordum güncel teknoloji ve oyun bloglarım var. Ancak bu branşlarda çok çok fazla rakip var. Aslında bu yüzden internet çöp bloglarla dolu. Fazla rakibin olması bloga ziyareti azaltıyor buda yazarın canını çok sıkıyor. Her neyse lafıma geleyim.
İngilizceyle aram çok iyi ve çok seviyorum her fırsatta yabancı bir arkadaş edinmeye çalışıyorum. Çok ilgili olmamın yanı sıra hem kendi ingilizce bilgimi geliştirip hemde bildiklerimi okurlara aktarma amaçlı bir ingilizce eğitim blogu açmayı düşünüyorum.
İlk olarak parasal bir yatırım yapmıyıp Bloggerla grafik ve uygulamadan çok bilgiye dayalı bir blog açmayı düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde para yatırabileceğimi düşündüğüm zaman değiştirebilirim. Ayrıca internette çok fazla düzgün ingilizceyle alakalı türkçe kaynak bulamadım. Blogumun hazır olduğunu hissettiğimde reklam alıp en azından küçük bir cep harçlığı çıkarmayı düşünüyorum.
Sizce ingilizce üzerinemi açmalıyım blogumu? Yoksa sizin önerdiğiniz bir blog türü varmı sakın Moda-Sağlık falan demeyin :D belki dövüş sporları olabilir. (Vücut geliştirme veya Dövüş Sporlarıyla aram iyidir.