[FONT=Century Gothic][SIZE=3]Arkadaşlar internette bir konuya denk geldim ve siz WM Aracı kullanıcılarının da faydalanmasını istedim. Etkisi hakkında vs. bir bilgim yok ancak site analizi yaptığımda PR'si 9 gözüküyor. Umarım işinize yarar.[/SIZE][/FONT]


-----------------------------------------------------------------



Web site sahipleri için Backlink kavramı önemlidir. Eğer sizlerinde siteleriniz var ise, değerlerinizi yükseltmeniz için kaliteli sitelerden backlink alarak ilerlemeniz gerekmektedir. İnternet ortamında backlink alabileceğiniz yüz binlerce web sitesi mevcuttur. Ancak PR değeri yüksek web siteler her zaman tercihiniz olmalıdır.


Google’nin gözünde belirli bir niteliğe sahip olmayan web sitelerden alacağınız backlinkler siteniz için faydali olmayacaktır. Backlink hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen kişiler daha önce yazdığımız makalelerden yardım alabilir. Web Dersleri bölümünden yararlanarak sitenizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.


Backlink konusunda webmaster ekibi olarak web sitesi sahibi olan kişilere yardım etmeye devam ediyoruz. Aşağıda anlatımını gerçekleştireceğimiz web sitesine üye olup gerekeni yaptıktan sonra sizlerde kayıt olunan PR9 değerindeki web sitesinden ücretsiz bir şekilde backlink alabileceksiniz.


[FONT=Arial Narrow][SIZE=3][COLOR=Green]PR9 Backlink nasıl alabilirim?[/COLOR][/SIZE][/FONT]

İşlemlere başlamadan önce ilk olarak Buradaki web sitesine üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işlemini gerçekleştirdikten sonra profil bölümünden ayarlar sekmesine giriyoruz. Edit Your Signature adlı bölüme tıklayınız. Bu bölümde imzanızı değiştirmeniz gerekiyor. Web sitenizin adresini ve kısaca tanıtımını yazarak backlink işlemini başarıyla gerçekleştirebilirsiniz.


KAYNAK