lostyazilim

Hesap ne kadar sürede onaylanıyor?

11 Mesajlar 2.010 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Sowyet Sowyet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sağlık Sektörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar

sitem için pazar günü başvuru yaptım ve reklam kodlarını siteme yerleştirdim aslında daha önce yapmıştım yani 2-3 hafta önce yapmıstım ama reklam kodlarını yerleştirmeyi unutmuşum

pazar günü yerleştirdim, ne kadar sürede onaylanır acaba ya da bilgi maili atarlar

bi de sitem ziyaretçi çekmiyor fazla daha yeni ve içeriği az ondan dolayı gecikme olabilir mi

wmaraci
reklam

menfaatcininarkadasi menfaatcininarkadasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek web
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Boşuna bekleme arkadaşım, artık adsense almak imkansız. 2.onayı alamazsın alsan bile bir ay sonra banlanırsın.

yigido580638 yigido580638 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 3, (%100)

menfaatcininarkadasi adlı üyeden alıntı

Boşuna bekleme arkadaşım, artık adsense almak imkansız. 2.onayı alamazsın alsan bile bir ay sonra banlanırsın.

Arkadaş bir yandan haklı almak artık çok zorlaştı fakat imkansız diyemeyiz.
Süre olarak tamamen keyiflerine kalmış birşey net bir cevabı yok bunun. Bir saat içindede olabilir, 2 ayda sürebilir onay işlemi.

bilal68 bilal68 www.silahlioyun.net Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek CEO
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 56 / 27
  • Ticaret 6, (%100)

ben 15 gün önce başvurdum ve dün onaylandı. İmkansız değil yani lakin neden 1 ay sonra banlanırsın yazmışsın o biraz kafamı karıştırdı detaylı açıklarsan sevinirim.

'' Kuvvete Dayanmayan Aciz Adalet, Adalete Dayanmayan Kuvvet Zalimdir. ''
wmaraci
wmaraci

Sowyet Sowyet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sağlık Sektörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Ben şimdi baktım cevap gelmiş, yetersiz içerikten dolayı onaylamadıklarını söylüyorlar.Çok zor olmasını bilmem ama 1 ay sonra banlanma olayını ben de çözemedim.

• Üyelik 23.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 3, (%100)

Sowyet adlı üyeden alıntı

Ben şimdi baktım cevap gelmiş, yetersiz içerikten dolayı onaylamadıklarını söylüyorlar.Çok zor olmasını bilmem ama 1 ay sonra banlanma olayını ben de çözemedim.

Reklam yayınladığınız siteler google politikalarını uyduğu sürece ve sizde google kandırmaya çalışmadığınız sürece banlanmazsınız.
Oyunu kuralına göre oynamayan arkadaşlar 1 aydada banlanır 1 saattede.

Çok şükür benim hesabıma 2006 dan beri hiçbirşey olmadı.:cool:

Hesap almak isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. ayrıntılı bilgi imzamdaki blogda mevcut. :)

menfaatcininarkadasi menfaatcininarkadasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek web
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 2 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Sowyet adlı üyeden alıntı

Yetersiz içerik, politikalara aykırılık, yayınverenlere zarar verme, vs otomatik mesajlardan birini seçip hesabı kapatırlar. Sitenizde hiçbir illegal içerik bile olmasa hiçbir yanlışınız olmasa bile kapatırlar. Adsense hesabınız 2. onayı aldıktan sonra ay sonu genel bir taramadan daha geçersiniz. Burada yine hesabınız kapatılır. 2012 yılından sonra adense onayları artık uzun süreli olmuyor. Yüzde 99 kapatılıyor. Bence 2010 ve öncesi adsense hesabı alan bir arkadaşınız varsa o hesabı kullanmanızı tavsiye ederim. Yoksa her başvurunuz boşa kürek çekmekten farklı değil.

• Üyelik 23.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 3, (%100)

Yetersiz içerik, politikalara aykırılık, yayınverenlere zarar verme, vs otomatik mesajlardan birini seçip hesabı kapatırlar. Sitenizde hiçbir illegal içerik bile olmasa hiçbir yanlışınız olmasa bile kapatırlar. Adsense hesabınız 2. onayı aldıktan sonra ay sonu genel bir taramadan daha geçersiniz. Burada yine hesabınız kapatılır. 2012 yılından sonra adense onayları artık uzun süreli olmuyor. Yüzde 99 kapatılıyor. Bence 2010 ve öncesi adsense hesabı alan bir arkadaşınız varsa o hesabı kullanmanızı tavsiye ederim. Yoksa her başvurunuz boşa kürek çekmekten farklı değil.

Bu yorumu neye dayanarak yapıyorsun?
Google ın en büyük gelir kaynağı adwords-adsense sistemidir. adamlar bindikleri dalı niye kessin. Ne kadar çok yayıncı o kadar çok reklamveren demek. Sadece reklam yayınlanan sitelerin kalitesini yüksek tutmaya çalışıyorlar ki buda sistemin sürekliliği için olması gereken birşey zaten.

Birkaç ay önce hesap açtığım kişiler hala kullanıyorlar. Banlanma falan olmadı.

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
alır alır tekrar mail yollayın

mehmetcanhoroz mehmetcanhoroz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 256
  • Beğeniler 21 / 27
  • Ticaret 1, (%100)

bilal68 adlı üyeden alıntı

ben 15 gün önce başvurdum ve dün onaylandı. İmkansız değil yani lakin neden 1 ay sonra banlanırsın yazmışsın o biraz kafamı karıştırdı detaylı açıklarsan sevinirim.

hocam adsense artık bozdu yani tamam en yüksek kazançı onlar sağlıyor ama artık elemeler başlıyor hesaplar arasında. şuana kadar 2 hesap kaybettim nedeninide bilmiyorum abuk subuk şeylerden hesaplarımı dondurdular. şuan elimde tek bir hesap kaldı oda banlanmaz inşallah :D

Ek Olarak:

aynen katılıyorum sana kaç arkadaşıma hesap aldık 1 ayda 200 300ü geçemeyenler barajda sıkışanlarınki hep banlandı.

bir arkadaşımın evinede aylardır pin gelecek kaç ay oldu.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al