lostyazilim

Kaliteli Site ama Adsense Politikalarına Aykırı !?

28 Mesajlar 3.379 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

mesadbal mesadbal Hak Yol Islam Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 44 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

apkpandora adlı üyeden alıntı

Benim gözüme çarpan oydu dostum eğer böyle paralı olupta full içeriği ücretsiz olarak indirmeye sunduğun başka konular varsa onları da kaldır.

Şimdi Baktım Tüm İçerik Bunlar Neredeyse Tamam Kaldırdım Birde Sony'nin Markette Olmayan Xperia Uygulamaları Var, Telefona Özel Sanırım Onlar Problem Değil..

Bu Arada Siz Hangi Reklam Firmasi İle Çalışıyorsunuz, Memnunmusunuz ?

wmaraci
reklam

apkpandora apkpandora http://www.apkpandora.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

mesadbal adlı üyeden alıntı

Şimdi Baktım Tüm İçerik Bunlar Neredeyse Tamam Kaldırdım Birde Sony'nin Markette Olmayan Xperia Uygulamaları Var, Telefona Özel Sanırım Onlar Problem Değil..

Bu Arada Siz Hangi Reklam Firmasi İle Çalışıyorsunuz, Memnunmusunuz ?

Warez içeriğe sahip olduğu için şuan linkwi.se ama şuana kadar pek faydasını görmedim :)
mesadbal

kişi bu mesajı beğendi.

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Kaliteli site diyorsunuz ama Sitenizin açılma Süresi 5.176 sn. Eset 7 15 tane uyarı veriyor. Sitenizde Youtube üzerinden videolar bulunuyor bu videoalrın Telif Hakları konusunda bilginiz var mı ?

Adsense kalite derken Pagerank ve Alexa değerlerinden bahsetmiyor. Sunmuş olduğunuz içeriğinizden bahsediyor. Yoksa PR 6 Alexa 2k olan her a**lt site adsense alsın. Oh ne ala..
mesadbal

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
temanızdan kaynaklıdır. blogger mi ?

wmaraci
wmaraci

blogdoktoru blogdoktoru WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Danışman
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 0 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Telif haklı resimleri kullandığın içindir büyük ihtimalle. Adsense politikasına aykırı çünkü...

BlogDoktoru.com

• Üyelik 02.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 44 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Kaliteli site diyorsunuz ama Sitenizin açılma Süresi 5.176 sn. Eset 7 15 tane uyarı veriyor. Sitenizde Youtube üzerinden videolar bulunuyor bu videoalrın Telif Hakları konusunda bilginiz var mı ?

Adsense kalite derken Pagerank ve Alexa değerlerinden bahsetmiyor. Sunmuş olduğunuz içeriğinizden bahsediyor. Yoksa PR 6 Alexa 2k olan her a**lt site adsense alsın. Oh ne ala..

YouTube Videolarının Webde Paylaşımı Telif mi İçeriyor ? Bunun Sadece YouTube'a Yüklenen
Videolarda Olduğunu Sanıyordum.Bakın Bu Biraz Bana Saçma Geldi Sonuçta Bir Nevi YouTube'un Reklamını Yapıyoruz..
ama Altta Dediğinize Hak Veriyorum, Açılış Süresini Nasıl Hızlatabiliriz Acaba, Sunucu Değişimi İşimi Görür Sanırım ?

blogdoktoru adlı üyeden alıntı

Telif haklı resimleri kullandığın içindir büyük ihtimalle. Adsense politikasına aykırı çünkü...

Telif Haklı Resimler Neler, Webdeki Resimleri Alıyorum Sadece.. ? :confused:

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

mesadbal adlı üyeden alıntı

YouTube Videolarının Webde Paylaşımı Telif mi İçeriyor ? Bunun Sadece YouTube'a Yüklenen
Videolarda Olduğunu Sanıyordum.Bakın Bu Biraz Bana Saçma Geldi Sonuçta Bir Nevi YouTube'un Reklamını Yapıyoruz..
ama Altta Dediğinize Hak Veriyorum, Açılış Süresini Nasıl Hızlatabiliriz Acaba, Sunucu Değişimi İşimi Görür Sanırım ?

Yapmayın hocam telif hakkının ne olduğunu iyi araştırın. izinsiz yayınlamaz, paylaşılamaz ve çoğaltılamaz. Siz youtubeden video alıyorsunuz kendi sitenizde kullanıyorsunuz. Bundan Video sahibinin haberi var mı acaba ?

Hız ile ilgili olarak, Hem site içi kodlama önemli hemde sunucu ikisini değerlendirmek gerekli
mesadbal

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 02.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 88
  • Beğeniler 44 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Yapmayın hocam telif hakkının ne olduğunu iyi araştırın. izinsiz yayınlamaz, paylaşılamaz ve çoğaltılamaz. Siz youtubeden video alıyorsunuz kendi sitenizde kullanıyorsunuz. Bundan Video sahibinin haberi var mı acaba ?

Hız ile ilgili olarak, Hem site içi kodlama önemli hemde sunucu ikisini değerlendirmek gerekli

Hocam Şimdi Ben Facebook ta yada Başka Bir Yerde YouTube Videosu Paylaşacağım Diyelim,
Gidip İzinmi Almam Lazım ? yada Chip Shiftdelete vb birçok sitede YouTube Videolarını Görmek Mümkün
Bu Adamlarda mı Gidip İzin Alıyor ?Hiç Yoktan Forumlarda Paylaşıyor, O Zaman Sıkıntı Olmuyor mu ?

Ek Olarak:

WebDost adlı üyeden alıntı

temanızdan kaynaklıdır. blogger mi ?

Dostum Sitenin Teması Wordpress ve Gayet Başarılı..Siteye Baktın mı ?

apkpandora apkpandora http://www.apkpandora.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 68
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)

5651 sayılı kanun hukuka aykırı içerikten dolayı içerik sağlayıcıyı sorumlu tutmuştur ve ne site sahibi ne de embed kodu ile videoyu yükleyen kullanıcı burada içerik sağlayıcı değildir. Çünkü söz konusu video, bir başka sitede bir başka kullanıcı tarafından yüklenmiştir ve içeriği kendi sunucusunda barındırmayan diğer sitenin, söz konusu içerikten sorumlu olması kendisinden hukuken beklenemez.

Yanlış yönlendirme yapıyorsun dostum.
mesadbal yigido580638

kişi bu mesajı beğendi.

yigido580638 yigido580638 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 9 / 15
  • Ticaret 3, (%100)
Siteniz aslında uygun görünüyor, fakat gerçekten yavaşlık var sebep buda olabilir.
Ayrıca bu yavaşlık size ziyaretçi kaybettirir.
Sebeplerini ortadan kaldıracak hamleler yapmalısınız.

Adsense hesabı konusuna gelince ben sizin için bu onay aşamasını yaptırabilirim.
Adsensede bir site onaylattıktan sonra tekrar onay almadan istediğiniz kadar sitede reklam gösterimi yaptırabiliyorsunuz. Tabiki yine google politikalarına uyarak yapacaksınız bu reklam yayınlarınıda.

Youtube videolarının gösterimi sorun çıkarmayacaktır, çıkaracak olsa embed kodunu youtubedan vermezler. O videonun telif hakkı ile ilgili sorunlar videoyu yükleyen arkadaşa aittir.

İmzamdaki blog sayfasından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz, şimdi tüm makaleyi buraya yapıştırmayayım.
mesadbal

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al