-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kaliteli site diyorsunuz ama Sitenizin açılma Süresi 5.176 sn. Eset 7 15 tane uyarı veriyor. Sitenizde Youtube üzerinden videolar bulunuyor bu videoalrın Telif Hakları konusunda bilginiz var mı ?
Adsense kalite derken Pagerank ve Alexa değerlerinden bahsetmiyor. Sunmuş olduğunuz içeriğinizden bahsediyor. Yoksa PR 6 Alexa 2k olan her a**lt site adsense alsın. Oh ne ala..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
temanızdan kaynaklıdır. blogger mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Telif haklı resimleri kullandığın içindir büyük ihtimalle. Adsense politikasına aykırı çünkü...
BlogDoktoru.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
mesadbal adlı üyeden alıntı
YouTube Videolarının Webde Paylaşımı Telif mi İçeriyor ? Bunun Sadece YouTube'a Yüklenen
Videolarda Olduğunu Sanıyordum.Bakın Bu Biraz Bana Saçma Geldi Sonuçta Bir Nevi YouTube'un Reklamını Yapıyoruz..
ama Altta Dediğinize Hak Veriyorum, Açılış Süresini Nasıl Hızlatabiliriz Acaba, Sunucu Değişimi İşimi Görür Sanırım ?
Yapmayın hocam telif hakkının ne olduğunu iyi araştırın. izinsiz yayınlamaz, paylaşılamaz ve çoğaltılamaz. Siz youtubeden video alıyorsunuz kendi sitenizde kullanıyorsunuz. Bundan Video sahibinin haberi var mı acaba ?
Hız ile ilgili olarak, Hem site içi kodlama önemli hemde sunucu ikisini değerlendirmek gerekli
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Siteniz aslında uygun görünüyor, fakat gerçekten yavaşlık var sebep buda olabilir.
Ayrıca bu yavaşlık size ziyaretçi kaybettirir.
Sebeplerini ortadan kaldıracak hamleler yapmalısınız.
Adsense hesabı konusuna gelince ben sizin için bu onay aşamasını yaptırabilirim.
Adsensede bir site onaylattıktan sonra tekrar onay almadan istediğiniz kadar sitede reklam gösterimi yaptırabiliyorsunuz. Tabiki yine google politikalarına uyarak yapacaksınız bu reklam yayınlarınıda.
Youtube videolarının gösterimi sorun çıkarmayacaktır, çıkaracak olsa embed kodunu youtubedan vermezler. O videonun telif hakkı ile ilgili sorunlar videoyu yükleyen arkadaşa aittir.
İmzamdaki blog sayfasından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz, şimdi tüm makaleyi buraya yapıştırmayayım.